≡ Meniu

Sony 50W808, televizor 3D cu Android cu 1000 Hz

Sony 50W808 e oferit de un brand destul de bun și spre deosebire de altele are Android. Televizoarele 3D nu prea mai sunt așa de căutate deoarece e o tehnologie care a apărut de mult timp. Utilizatorii preferă cele curbate ori cele cu imagine mai detaliată – 4K. Chiar dacă nu există mult conținut 4K, calitatea filmelor e ceva mai bună. Rama televizoarelor e tot mai îngustă iar suportul nu mai e același (producătorii preferă un suport mai subțire, elegant și care oferă o stabilitate mai bună televizorului).

Alternativele la acest televizor sunt cele 4K și care sunt la modă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 50W808, televizor 3D cu Android cu 1000 Hz

Un LED ca acesta a fost lansat anul acesta și oferă unul dintre cele mai bune sisteme de operare – Android. Alte branduri oferă WebOS, Tizen sau altul. Oricum, cele enumerate anterior sunt cele mai bune și des întâlnite. Sunetul e unul puternic dar și clar iar tehnologiile sunt un plus.

Imaginea e una de 126 cm cu imagine FullHD, refresh mare, X-Reality PRO, unghiuri de vizibilitate maxime și ACE (Advanced Contrast Enhancer). E dotat cu un tuner TV de tip DVB-T/T2/C/S2 care e cel mai bun de pe piață. Are tehnologie wireless cu care vă puteți conecta la internet fără a mai folosi un cablu de rețea. Un televizor Smart are și multe porturi USB și HDMI, iar la acesta sunt 3 USBuri și 4 HDMIuri. Caracteristicile speciale sunt ceva mai multe la televizoarele Smart: EPG, Bravia Sync, control parental, înregistrare pe HDD prin USB, oglindirea ecranului, WiFi Direct, aplicații, browser web, DLNA, MHL 2.0 și bluetooth.

Dacă nu vi se potrivește acest televizor, alegeți unul mai mic sau mai mare din aceeași serie iar prețul e conform dimensiunilor.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, sistemul de operare, claritatea imaginii, sunet plăcut și altele.
Minusuri: nu e chiar accesibil.

Sony 50W808 e televizorul perfect pentru sufragerie și nu e nevoie de periferice suplimentare. O alegere foarte bună pentru o sufragerie e un televizor mare și elegant. Din clipul de jos reiese că e o alegere foarte elegantă și că aproape nu-i lipsește nimic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu