≡ Meniu

Sony 50W808C, TV smart cu Android și rezoluție Full HD

Sony 50W808C nu e cel mai mic din serie, dar dacă doriți un televizor Smart cu imagine 3D dintr-o astfel de serie și să nu ocupe mult spațiu, cel de 55 de inci ar fi perfect. Un televizor mai mic e și mai ieftin deci există și avantaje. Chiar dacă e mai mic, caracteristicile tehnice și tehnologiile sunt aceleași. Doar ecranul e mai mic în acel caz și nu văd de ce nu doriți să alegeți o astfel de serie. Androidul e cel mai avansat sistem de operare și concurează cu WebOS, Tizen și mai câteva. Fiecare producător optează pentru un software bun, iar voi alegeți care vi se potrivește.

Alternativele sunt multe deoarece în acest buget aveți de ales între multe televizoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 50W808C, TV smart cu Android și rezoluție Full HD

E vorba de generația 2015 care e foarte reușită și oferă multe soluții. Sistemul audio e destul de avansat dar și puternic deoarece e de 20 W iar tehnologiile au și ele un rol foarte important. Imaginea oferită de un Smart TV e mult peste cea oferită de un televizor clasic care poate costa și jumătate. Oricum, televizoare simple cu diagonala mai mare de 139 cm nu prea se mai fac sau dacă mai există pe piață, posibil să fie din generații precedente, adică sunt mai vechi.

Rata de refresh și rezoluția sunt foarte importante deoarece imaginea devine mai naturală cu un refresh mare. Nu are imagine 4K dar cred că e satisfăcătoare și una FullHD. Nu există prea mult conținut 4K pentru a vă bucura de această calitate.

Are dotări speciale ca: EPG, Bravia Sync, control parental, înregistrare pe HDD, oglindire ecran, WiFi Direct, MHL 2.0, aplicații, browser web, bluetooth și interfață Home Network. Chiar dacă unele televizoare au același sistem de operare, el poate fi personalizat de producătorul televizorului.

Plusuri: multe porturi USB, HDMI-uri, design elegant, wireless, unghiuri de vizibilitate de 178 grade, Android.
Minusuri: nu pre sunt.

Sony 50W808 C arată foarte bine și dacă nu aveți spațiu pe masă pentru el ori în sufragerie. Clipul de jos e cu o variantă ceva mai veche dar care nu diferă cu mult de cel de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu