≡ Meniu

Sony 55S8005C, televizor cu imagine curbat și sistem de operare Android

Televizorul 3D Sony 55S8005C e unul cu imagine 4K curbată și astfel se oferă un plus de experiență cinematografică la voi în sufragerie. Nici nu aș alege un televizor mic în sufragerie deoarece o sufragerie modernă cere un televizor pe măsură. Dacă nu ați avut un televizor așa de mare, aveți de ales între a-l pune pe perete ori pe o măsuță TV mai mare. Din poza de jos se vede foarte bine cum arată și nu știu dacă mai e nevoie să-l montați pe perete. Având în vedere cât de subțire e stativul pentru masă, ai impresia că ecranul plutește. Un suport pentru perete nu e chiar așa de ieftin dacă e nevoie pentru perete și poate vă doriți unul cu care să ajustați televizorul (verticală/orizontală).

Nu poate fi ieftin ținând cont că e de 139 cm, adică e 55 de inci, iar imaginea e de 4 ori mai detaliată decât la cele 1080p. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 55S8005C, televizor cu imagine curbat și sistem de operare Android

Acest brand e lăudat de utilizatori pentru oferă cele mai bune ecrane și nu datorită unor caracteristici tehnice, ci datorită tehnologiilor folosite. Astfel, imaginea e naturală și nu veți observa nici un efect de blur. Și sonorizarea e superioară altor televizoare dar tot nu se compară nu niște boxe clasice.

Caracteristicile speciale sunt oferit, în mare parte, de sistemul de operare Android și fără el ar avea doar câteva. Totuși, tehnologia 3D nu ține de Android și puteți viziona orice conținut de pe televizor în 3D cu ochelarii speciali. Dacă folosiți un media player sau un player pentru redare media, e nevoie ca acel player ori laptop să convertească imaginea.

Plusuri: calitate superioară a imaginii, sistem de operare Android, sunet clar, dotări bune, design modern.
Minusuri: nu oricine și-l permite, dar nu veți regreta alegerea.

Sony 55S8005C arată foarte bine iar interfața e aceeași cu cea oferite de televizorul de mai jos care e mai mare și e unul din seria X850C. Seriile sunt destul de apropiate iar tehnologiile sunt relativ aceleași. Pentru un buget mai mic, se poate opta pentru un televizor fără tehnologie 3D.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu