≡ Meniu

Sony 55S8505C, televizor curbat cu Android și tehnologie 3D

Un televizor care impresionează e Sony 55S8505C deoarece are toate tehnologiile necesare și nu e cel mai scump de pe piață. E destul de ușor să deosebiți un model vechi de unul nou deoarece designul e mult mai atractiv și stativul e diferit. Când alegeți un televizor e foarte important să fie nou, deoarece are o rată de refresh mare, ultimele tehnologii și imagine 4K. Nu cred că vor există televizoare cu rezoluție mai bună în următorii ani. Am observat că prețul televizoarelor FullHD a mai scăzut și aceasta tinde să devină standard pe viitoarele televizoare (nu toate brandurile oferă televizoare conforme cu piața, de aceea e bine să optați pentru unul de încredere).

Multe televizoare pot fi alegeri bune dar nu orice brand oferă cele mai atractive tehnologii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 55S8505C, televizor curbat cu Android și tehnologie 3D

Are unul dintre cele mai bune tunere TV dar poate că nici nu-l veți folosi prea des. Spun asta deoarece puteți accesa conținut de pe web folosindu-vă de aplicații sau browser web. Un televizor simplu merită conectat la un PC sau laptop pentru un plus de funcționalitate, însă nu și în acest caz. Dacă nu doriți să vizionați filme de pe net atunci vă puteți folosi de un stick USB 3.0 (se copiază rapid filmele de pe laptop) pentru că are player integrat.

În pachet are telecomanda clasică dar și una ceva mai specială cu tehnologie numită One-Flick Touchpad. E evident că acea telecomandă nu poate fi folosită pe un televizor simplu, ci doar pe cele de la acest brand care oferă și interfața corespunzătoare (cu Android). Astfel de periferice ușurează viața de zi cu zi deoarece puteți interacționa diferit (mai ușor) cu televizorul.

Plusuri: porturi numeroase, redare media USB, imagine 4K curbată, tehnologie de conversie a imaginii și altele.
Minusuri: nu sunt.

Sony 55S8505C poate fi cel mai bun înlocuitor pentru vechiul sau actualul televizor. Aveți nevoie de o masă TV corespunzătoare ori de un kit pentru a-l pune pe perete. Eu aș prefera o măsuță TV, dar depinde unde doriți să-l puneți, pe mijlocul peretelui ori în colțul camerei.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu