≡ Meniu

Sony 55SD8505, televizor curbat cu Android

Sony 55SD8505 e un televizor curbat de 55 inci (aproximativ 139 centimetri) care se adresează celora pasionați de tehnologie ori filme la calitate maximă. În acest sens vă va ajuta rezoluția 4K și panelul de calitate superioară, dar și porturile de rețea care permit conectarea TV-ului la net.
Modelul acesta e bun pentru camera de zi sau chiar pentru un local de genul unui pub unde se urmăresc meciuri sau ceva de genul.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care e dotat cu cele mai noi tehnologii suport DTS, tuner digital triplu și multiple porturi. Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum arată acest model, iar dacă sunteți curioși de posibilitatea montării sale pe un perete atunci trebuie știut că e compatibil Vesa.

Sony 55SD8505, televizor curbat cu Android

Modelul kd-55sd8505baep e unul foarte avansat, iar dovadă e rezoluția 3840×2160 (4K) și prezența sistemului de operare Android. Toate acestea ar fi fost de prisos dacă diagonala nu ar fi fost una generoasă, iar în cazul acestui model vorbim despre o diagonală de circa 139 centimetri. Având un ecran așa de mare vă dați seama că o să aibă și un consum pe măsură de 112W. Evident că dacă era plasmă atunci curentul consumat era mult mai mare.
Tunerul digital triplu e prezent în cazul acestui model și același lucru îl putem spune și despre slotul CI+ care vă va ajuta să introduceți un card de la furnizorul de cablu.
Prezența Android facilitează instalarea de aplicații moderne precum și vizualizarea de filme de pe diferite servicii online (inclusiv Netflix).

Pentru achiziția acestui Bravia ar fi multitudinea de tehnologii care sunt incorporate, că arată extraordinar, multitudinea de porturi (3 USB-uri, 4 HDMI-uri și multe altele), că are meniuri ușor de folosit și imaginea clară.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine și care să-ți furnizeze cea ai bună imagine de pe piață atunci acest Sony ar fi recomandarea mea.
Alături am pus și un clip pentru a vă face o părere despre cum arată acest model

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu