≡ Meniu

Sony 55W755C, televizor Smart cu Android

Sony 55W755C e un televizor de 139 cm care are funcții Smart, Android, tehnologii avansate și altele. Sunt unele serii care au același denumire ca și unele serii precedente, dar nu e cazul aici. La acelea e bine să vă uitați când au fost lansate, deoarece cele noi oferă dotări ceva mai bune și software avansat. Prețurile sunt ceva mai mari dar cu timpul ele o să mai scadă. Acesta nu are imagine 4K sau tehnologie de conversie 2D-3D, iar acestea ar fi singurele minusuri ale acestui brand. Cu siguranță, nu e singurul model din seria W755 dar acesta mi s-a părut potrivit ca și dimensiuni iar designul elegant iasă mai în evidență dacă îl puneți pe perete.

Dacă vi se pare prea scump, atunci optați pentru unul de 80 cm sau pentru un alt brand. Chiar LG și Samsung oferă soluții interesante la prețuri avantajoase doar că nu toate vin cu Android. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 55W755C, televizor Smart cu Android

Pe partea de imagine are următoarele caracteristici: iluminare LED, imagine FullHD, X-Reality PRO, 800 Hz, unghiuri de vizibilitate maxime etc. Chiar și la capitolul sunet impresionează dar un sistem home cinema poate fi superior dar există și sisteme 2.0.

Are player multimedia integrat cu funcții speciale, tuner TV decent, sistem audio de 20W și altele. Porturile sale sunt următoarele: trei USBuri 2.0, patru HDMIuri, Scart etc. Chiar și tehnologia wireless e importantă deoarece nu veți mai folosi cablul LAN pentru a vă conecta. Caracteristicile speciale sunt: EPG, BRAVIA Sync, control parental, oglindire ecranului, WiFi Direct, browser web, MHL 2.0, bluetooth etc. Fiecare serie oferă ceva în plus sau în minus, ira aceasta e una din segmentul mijlociu (deci prețul nu e nici prea mic dar nici prea mare).

Plusuri: toate acele caracterisitic speciale, sistem de operare Android, refresh de 800 Hz, design elegant și altele.
Minusuri: nu are tehnologie 3D.

Sony 55W755C nu e un model chiar ieftin ținând cont de diagonală însă face parte din ultima generație a acestui brand. Chiar și interfața e un plus deoarece alte sisteme de operare nu oferă atâtea opțiuni și culori. Ideea e că-l puteți folosi ușor și totul e unde ar trebui să fie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu