≡ Meniu

Sony 55W756C, TV cu Android și diagonala de 139 cm

Sony 55W756C se adresează celora în căutarea unui televizor cu diagonală mare și care să aibă integrată tehnologie de ultimă generație. Nu vine cu rezoluție 4K, dar în schimb vine cu sistemul de operare Android care e cunoscut pentru versatilitatea sa, adică vine cu suport pentru jocuri și aplicații din Google Play Store.
Un astfel de televizor e pentru cei care vor ceva cu o diagonală mare pentru acasă ori terasa unui restaurant.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un televizor mare de 55 inci care vine cu multe porturi și un sistem excelent. În cazul în care vreți să vedeți cum se prezintă vizual vă recomand poza de alături, dar și clipul de la final care prezintă sistemul.

Sony 55W756C, TV cu Android și diagonala de 139 cm

Ecranul său de 139 centimetri îl face excelent pentru o cameră mare ori medie, iar rezoluția 1920×1080 pixeli te ajută să poți vedea filme Blu-ray fără vreo pierdere de calitate.
Pentru o mai ușoară utilizare există posibilitatea utilizării unei telecomenzi numite One Flick Touchpad. Din păcate aceasta nu e inclusă în pachet, dar poate fi cumpărată separat de aici.
În cazul în care doriți să utilizați aparatul pentru vizionarea de posturi TV la calitate HD atunci trebuie știut că acest model are tuner digital triplu (cablu, satelit și terestru).
Ecranul e unul de foarte bună calitate, nu neapărat datorită rezoluției, ci și faptului că are unghiuri de vizibilitate excelente 178/178 grade.

Pentru achiziția televizorului acesta ar fi costul de achiziție nu prea mare, că arată bine, imaginea afișată de foarte bună calitate și fiabilitatea crescută. Evident că mai există avantajul că are OS Android.
Contra ar fi că nu are 4K, dar nu e un minus așa de mare deoarece de la o anumită distanță nu mai sesizezi diferența.

Deci, dacă vrei un aparat premium cu wi-fi integrat (poate fi conectat la net fără a folosi vreun cablu) atunci acest televizor e unul care ți-l recomand.
Din preview-ul de alături poți vedea cum se prezintă OS-ul la un model superior ca preț. Facilitățile oferite de program sunt aceleași pe toate TV-urile Sony de generație nouă cu suport smart.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu