≡ Meniu

Sony 55W807C, Bravia cu Android

Sony 55W807C e un televizor Bravia cu sistem de operare Android 5 adresat celora interesați de un aparat modern cu multe porturi și multe posibilități de conținut. Poate fi conectat la net prin intermediul wi-fi ori LAN, iar în acest fel o să aveți acces la Netflix ori diverse site-uri pentru a savura conținutul de pe ele.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine cu ecran IPS, tuenr triplu și rezoluție Full HD. Alături am pus o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată acest model, iar dacă vă va ocupa prea mult loc în cameră atunci trebuie știut că poate fi montat pe un perete.

Sony 55W807C, Bravia cu Android

Ecranul de 139 centimetri are o rezoluție 1920×1080 pixeli și fiind anul 2016 ne-am fi așteptat să vină cu rezoluție Ultra HD.
Sunetul nu e nici prea prea și nici foarte foarte. Pentru ceva mai de calitate cred că ar trebui să vă luați și un home cinema 5.1.
Modelul acesta are un consum de curent foarte mic de 75W, chiar dacă ecranul e unul foarte mare de 139 centimetri (transformare aproximativă din 55 inci).
Vine cu suport 3D pentru vizionarea filmelor 3D, dar nu știu dacă o să vă folosiți de acest model pentru vizionarea filmelor de acest fel.
Vine cu mai multe porturi printre care aș aminti 4 HDMI-uri și 3 USB-uri.

Există multiple motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de model, iar printre acestea aș enumera numărul mare de porturi, OS-ul Android și specificațiile ok.
Din păcate nu are suport 4K și aceasta ar fi singurul minus.

Deci, dacă te interesează un TV cu diagonală mare care să poată fi utilizat la multiple lucruri atunci acest model ar fi recomandarea mea.
În cazul în care nu vă place Netflix și doriți să vedeți doar filme de pe posturile TV atunci o să vă sară în ajutor tunerul digital care vă permite să vedeți meciuri și emisiuni la calitate HD.
Pentru a vă face o opinie despre cum arată acest model am pus alături un clip cu televizorul 55W807C.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu