≡ Meniu

Sony 55W808C, televizor cu Android de 139 cm

Sony 55W808C e unul dintre televizoarele W80C adică fac parte din noua generație și aveți de ales între trei variante, dar cea de jos e cea mai mare. Oricum, prețul e afectat de dimensiunea televizorului dar și de ce oferă. O serie ieftină oferă puține caracteristici speciale iar specificațiile tehnice sunt ceva mai slabe. Nu e nevoie de un televizor foarte scump pentru a vedea un film, însă cele 4K sunt net superioare deoarece oferă mai multe detalii și ecranul trebuie să fie mare.

Nu e chiar ieftin dar diagonala e destul de mare, iar funcționalitatea sistemului de operare e ridicată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 55W808C, televizor cu Android de 139 cm

Caracteristicile de imagine sunt decente: iluminare LED, imagine de 55 inic, rezoluție FullHD, 1000 Hz, unghiuri de vizibilitate maxime etc. Calitatea sunetului e destul de bună și nu mai e nevoie de boxe exterioare. Are multe porturi USB și HDMI pentru a putea conecta mai multe. După cum bine știți, Androidul e destul de avansat și e prezent pe multe gadgeturi (majoritatea sunt portabile).

Cu un astfel de televizor puteți naviga pe web, să vă jucați jocuri, citi diverse știri. Designul e destul de simpli și așa trebuie să fie, iar din lateral se observă cât de subțire e. Deci nu va ocupa mult spațiu pe mobilier iar cu un kit de montare puteți câștiga spațiu în sufragerie. Chiar dacă negrul e prea clasic, există serii care oferă modele pe argintiu. Culoarea nu e un criteriu de alegere a unui televizor, mai degrabă sunt dotările sale pentru cât costă (trebuie făcut un raport preț/calitate). Nu se compară cu un televizor simplu deoarece pe acela vă uitați doar la posturi TV și eventual la filme dacă le aveți pe un stick.

Plusuri: arată foarte bine, sistem de operare bun, calitate video și audio superioară.
Minusuri: nu e 4K.

Sony 55W808C nu excelează la toate capitolele dar e ieftin pentru că are o imagine 1080p. În acest preț, cred că putea oferii ceva mai mult decât concurența. Puteți lua în calcul și alte televizoare dacă nu sunteți fan, însă nu toți producătorii oferă același sistem de operare (există Tizen și WebOS, care mi se par decente).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu