≡ Meniu

Sony 55W809C, televizor 3D cu Android și design modern

Televizorul Smart Sony 55W809C nu e unul din segmentul premium și poate că ați observat aceasta. Acest brand a impresionat de fiecare dată la capitolul eleganță dar și calitate. Cele mai bune televizoare de pe piață vin de la acest brand dar depinde și de model, pentru că nu toate sunt foarte reușite. Modelele FullHD sunt mai accesibile și merită să profitați, iar cel de jos e perfect pentru o sufragerie. Odată cu apariția televizoarelor 4K, prețul televizoarelor FullHD și HD a scăzut destul de mult.

La un așa preț nu putea avea o imagine 4K, dar această tehnologie se va ieftini în timp. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 55W809C, televizor 3D cu Android și design modern

Face parte dintr-o generație destul de nouă și care pare destul de atractivă din cele mai multe puncte de vedere. Acest brand a ales Android 5 pentru această serie dar se pot face actualizări de software pentru anumite îmbunătățiri sau funcții suplimentare. Calitatea sunetului e superioară și difuzoarele mi se par suficient de puternice pentru cât de mare este.

Caracteristicile de imagine sunt corespunzătoare: X-Reality PRO, 100Hz, unghiuri de vizibilitate de 178 grade, imagine 1080p, 24p True Cinema, moduri diverse și altele. Pentru o diagonală de 139 cm acestea sunt excelente și nu cred că aveți ce să-i reproșați. Arată mai bine pe o comodă decât pe perete, în special că stativul e aproape nesesizabil.

Conectivitatea e foarte bună și se datorează faptului că e un Smart TV. Sunt destul de multe caracteristici speciale care sunt utile și care nu sunt prezente pe televizoarele de la concurență. Bineînțeles, sunt prezente câteva tehnologii similare doar că au alte denumiri.

Plusuri: arată foarte bine, tuner TV performant, conversie 2D-3D, Android, calitate video superioară, sunet puternic și clar.
Minusuri: nimic.

Sony 55W809C e unul dintre cele mai bune televizoare FullHD de pe piață și care are un stand de comodă foarte subțire. Chiar și pentru că nu e televizor 4K, va impresiona prin calitate și performanțe. Am pus o prezentare pentru cei interesați de această serie sau chiar acest model, oricum diagonala sa nu afectează dotările, ci numai prețul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu