≡ Meniu

Sony 55X8005C, televizor cu Android

Sony 55X8005C e un televizor de generație nouă dotat cu un ecran de 55 inci (139cm), rezoluție 4K și sistem de operare Android. Față de alte modele se evidențiază cu tunerul digital triplu, că are integrat port wireless și 4 HDMI-uri. Cred că știați că Sony se află printre singurii producători de televizoare care au integrat Android în televizoarele de top. LG și Samsung au avut și ei o alternativă, dar au renunțat.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un televizor care nu doar arată bine, ci care are o diagonală de 139 centimetri și o rezoluție impresionantă de 3840×2160 pixeli. Evident că dacă ecranul vă deranjează în sensul că ocupă prea mult spațiu atunci vă puteți lua un suport TV cu suport Vesa 300×300 de aici.

Sony 55X8005C, televizor cu Android

Pe partea de caracteristici acest model se laudă cu diagonala mare de 55 inci (în centimetri vine aproximativ 139), că are rezoluție 4K, multiple porturi și sistem de operare Android. Ecranul e unul foarte clar, iar asta nu e neaparat datorită rezoluției, ci și faptului că are panou IPS cu unghiuri 178/178 grade.
Puteți vedea posturi TV la calitate HD deoarece acest aparat are integrat tuner triplu din generația a doua.
Consumul de curent e unul decent, fiind vorba despre 110W. Acest consum e așa deoarece ecranul e foarte mare.
Conectarea la net se poate realiza în două feluri, modul fără fir fiind cel mai apreciat. Acest mod de conectare e valabil doar în cazul în care aveți și router.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că vine de la un brand de încredere, că nu costă prea mult, diagonala de dimensiuni generoase, că vine cu multe porturi și fiabilitatea ridicată. La nevoie puteți extinde garanția de la 2 ani la mai mult.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că arată bine și că se va descurca formidabil la vizionarea conținutului de pe net, de la cablu ori de pe medii externe.
Pentru a vă face o părere despre televizoarele cu Android ale celor de la Sony am pus alături un clip. În acesta e prezent un model similar cu cel din articol.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu