≡ Meniu

Sony 55X8509C, televizor mare cu Android și imagine 4K

Acest televizor numit Sony 55X8509C face parte dintr-o serie avansată și acest brand a optat pentru Android. Cu siguranță, există și serii apropiate de aceasta în cazul în care vă uitați după design sau variante mai mici. Sonorizarea poate fi îmbunătățită cu un sistem audio extern dar se poate lua și un sistem home cinema, pentru cei ce vor mai mult. Interfața oferită de Android e foarte reușită și nu e la fel ca pe  tablete și telefoane, ci e adaptată pentru un televizor (ideea e că nu aveți același tip de interacțiune).

Nu e o variantă foarte scumpă dar nici ieftină, iar pentru că e la promoție, chiar nu văd de ce nu l-ați alege. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 55X8509C, televizor mare cu Android și imagine 4K

Ca și tehnologii are sistem de operare Android, ecran Trilluminos și conversie 2D-3D. Sistemul audio e unul de tip NICAM/A2 care e foarte avansat și ieșirea e de 20W. Bineînțeles, tehnologiile audio ajută și ele la îmbunătățirea sonorizării. Pe partea de imagine chiar n-am ce să-i reproșez iar rata de refresh e una generoasă – 1000 Hz. E nevoie de atât deoarece rezoluția e una 4K și imaginea e destul de naturală. Are cel mai bun tuner TV de pe piață și playerul multimedia integrat poate fi folosit pentru redare media. Porturile sunt numeroase și diversificate dar așa e cam la mai toate televizoarele Smart.

Caracteristicile speciale sunt foarte multe dar seriile mai avansate oferă și mai multe. Mai precis, are Bravia Sync, control parental, înregistrare pe HDD prin USB, Android 5.0, oglindire ecran, aplicații, browser web, MHL, bluetooth etc.

Plusuri: funcțiile Smart, sistem de operare e foarte bun, refresh de 1000 Hz, imagine cu rezoluție 4K, sunet puternic și clar.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Sony 55X8509C nu e un televizor oarecare și se vede doar după designul său. O serie avansată oferă caracteristici pe măsură și cu siguranță vă vor fi de folos. Clipul de jos e util pentru cei interesați de acest model și există alte televizoare care arată la fel doar că nu toate specificațiile sunt la fel.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu