≡ Meniu

Sony 55X9005C, televizor Smart 3D cu design îngust

Sony 55X9005C e perfect pentru o sufragerie deoarece are tehnologii avansate. Mă refer la tehnologia Trilluminos care îmbunătățește mult calitatea imaginii. Acest tip de ecran e prezent la multe gadgeturi și mi se pare destul de reușit. Chiar și Android-ul e de lăudat deoarece e un sistem de operare popular și cu o funcționalitate ridicată. Această serie oferă puține variante alternative, de aceea pentru cei care vor un model mult mai mic, le recomand o serie apropiată. Chiar dacă nu e vorba de aceeași serie, unele tehnologii și dotări pot fi destul de apropiate.

Oricum, un model mai mare e mai bun și așa e valabil la toate gadgeturile moderne. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 55X9005C, televizor Smart 3D cu design îngust

Ecranul său e unul de tip LED Trilluminos care e prezent și pe alte televizoare premium de la acest brand. Interfața e oferită de Android și mi se pare destul de plăcută. Chiar dacă nu e cel mai mare ecran de pe piață – 139 cm, calitatea imaginii e splendidă (chiar naturală). Are un tuner TV foarte avansat dar poate că nici nu prea îl veți folosi deoarece că doriți un televizor mare mai mult pentru conținutul media de pe web – filme, muzică etc. Pe televizor se pot instala diverse aplicații iar dacă aveți un telefon decent, acela poate fi folosit ca telecomandă.

Caracteristicile speciale sunt următoarele: EPG, Bravia Sync, control parental, înregistrare pe hdd, oglindire ecran, WiFi Direct, aplicați și multe altele. Multe dintre acestea sunt oferite de Android și lista e destul de lungă. Nu recomand televizoare fără sistem de operare deoarece funcțiile Smart sunt destul de banale.

Plusuri: multe porturi, design elegant, sistem audio cu 4 difuzoare, Android, tehnologie 3D de conversie a imaginii (dacă folosiți un player și el trebuie să aibă 3D), ecran splendid.
Minusuri: nu prea sunt.

Sony 55X9005C nu e un televizor care și-l permite oricine de aceea există diverse soluții de finanțare care vă pot fi de folos. Am pus o prezentare video pentru a face o alegere corespunzătoare și sper ca acel clip de mai jos să vă fie de folos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu