Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony 55XD8005, Bravia cu Android și 4K

Sony 55XD8005 e un televizor de 139 centimetri care are instalat sistem de operare Android. E unul dintre cele mai bune televizoare de pe piață întrucât vine cu rezoluție 4K, unghiuri de vizibilitate aproape perfecte și tuner triplu.
E un televizor premium pentru cei în căutarea unui model mai special. Datorită ecranului de 55 inci e numai bun de pus în camera de zi ori pe o terasă.

Modelul acesta de Bravia vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pentru un televizor cu Android eu zic că se descurcă foarte bine la vizionat filme de pe Netflix și web browsing (are browser-ul Chrome de la Google). Cred că ar trebui să mai spun că acest televizor e recomandat de cei de la Netflix, inclusiv restul series XD8005.

Sony 55XD8005, Bravia cu Android și 4K

4K e noul standard în calitate a imaginii, dar HDR va fi viitorul, iar acest model e dotat cu așa ceva. Pentru a savura astfel de conținut trebuie ca acesta să fi fost filmat cu o cameră compatibilă HDR.
Pentru a vedea posturi TV calitate HD acest model are tuner digital triplu DVB-T2/C/S2. Deci puteți viziona de pe Freesat (satelit cu S2), cablu (cu C și cu un card CI+) și de pe televiziunea terestră (cu T2).

Pro și contra

Pentru achiziția acestui model Sony ar fi că nu costă prea mult, imaginea de calitate superioară, tunerul integrat, rezoluția 3840×2160 pixeli, sistemul de operare Android și panelul de calitate.
Contra nu ar fi ceva. Dacă vă trebuie ceva cu ecran curbat atunci vă recomand seria SD8005 din care face parte 50SD8005 (da, are ecran de 126cm).

Concluzie

Modelul KD55XD8005BAEP (acesta e codul de produs cu care o să-l găsiți la alte magazine) e unul de 55 inci adresat celora care vor să vizioneze divertisment din orice sursă la cea mai bună calitate posibilă.
Alături am pus un clip pentru a vă face o părere despre cum arată acest model 55XD8005. Puteți vedea că e unul cu un ecran foarte mare. Din această cauză am pus special acest clip cu femeia lângă televizor, pentru a vedea cât de mare e comparativ cu un om.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu