Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony 55XD8577, televizor cu Android

Sony 55XD8577 e un televizor cu ecran de 55 inci, rezoluție 4K și sistem de operare Android. Se adresează celora interesați de un model care să arate bine și care să poată fi utilizat pentru divertisment din multiple surse.
Având diagonala de 139 centimetri e perfect pentru un mic cinema acasă, iar dacă ocupă prea mult spațiu atunci îl poți pune pe un perete (vine cu suport compatibil Vesa 200×200) și o să arate precum un tablou (rama e una subțire, iar culoarea ei e gri).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul cu care poți viziona conținut din orice sursă fără vreo problemă ori sacadări.

Sony 55XD8577, televizor cu Android

Specificații prin care se diferențiază acest model ar fi ecranul generos de 139 centimetri, rezoluția 3840×2160 pixeli, unghiurile de vizibilitate 178/178 grade, softul extensibil (cu aplicații și jocuri) și multe altele pe care am să le prezint în rândurile ce urmează.
Dacă îți va fi greu să controlezi acest aparat de la telecomandă atunci se poate folosi un mouse sau o tastatură specială care pot fi conectate prin bluetooth. Câteva modele de astfel de tastaturi și accesorii smart TV poți vedea aici.
Aparatul poate fi utilizat pentru vizionarea de posturi la calitate HD întrucât are integrat tuner digital triplu tip DVB-C/T2/S2. Dar, s-ar putea să aveți nevoie și de un abonament specific precum și de un card CI+. Chiar dacă are tuner triplu, acest aparat are doar o intrare de antenă (RF In).
Conectarea la net se poate face cu sau fără fir, eu recomandând să se facă fără fir prin wi-fi-ul integrat.
Sunetul e și el unul superior cu o putere de 2x10W și cu DTS (adică sunetul din fișiere *.mkv se va auzi). Pentru cei mai pretențioși recomand un sistem audio dedicat întrucât două difuzoare e prea puțin.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul nu prea mare, că vine cu cel mai răspândit soft pentru gadgeturi (Android), că are ecran 4K, multitudinea de porturi și wi-fi-ul integrat.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv.

Din clipul de alături poți vedea că acest model e unul de generație nouă și că arată excelent.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu