≡ Meniu

Sony 55XD9305, televizor cu suport 4K și HDR

Sony 55XD9305 este un televizor de top cu sistem de operare Android și rezoluție superioară de tipul 4K. Cu un televizor din seria XD9305 poți viziona divertisment din multiple surse (Internet, de pe harduri externe, de la cablu ori de pe un laptop).

Modelul de față vine la un pret bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat deosebit din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături, dar și din clipul video de la final se poate vedea că acest model e unul de top din punct de vedere vizual.

Sony 55XD9305, televizor cu suport 4K și HDR

Pro

Conectarea la net a acestui model se poate face utilizând portul LAN or cel Wi-Fi care e integrat.
Pentru eliberare de spațiu se poate monta pe un perete utilizând un suport compatibil Vesa 300×200.
Chiar dacă televizoarele 3D nu mai sunt la modă, acesta are această caracteristică integrată așa încât să puteți vedea filme la orice calitate doriți.
Vine cu multe tipuri de porturi printre care aș enumera 4 HDMI-uri, 3 USB-uri și Slotul CI+.
Pentru vizionarea posturilor TV la calitate HD acest model e unul cu tuner digital triplu (cablu, satelit, terestru).
Sistemul de operare care vine preinstalat pe acest model e Android, iar acest lucru presupune că avem la dispoziție browser-ul Chrome precum și restul aplicațiilor din Google Play Store.
Nu doar imaginea e una de calitate superioară, ci și sunetul deoarece are 4 difuzoare puternice. Din această cauză aș zice că nu e neaparat nevoie să cumpărați un sistem audio dedicat.

Contra

Are doar o intrare RF In (aceasta e intrarea de antenă). Există și modele care au două intrări de antenă. Nu aș putea spune că acest lucru e un prea mare minus.

Concluzie

Dacă sunteți interesat de un televizor de top atunci l-ați găsit în prezența modelului Bravia 55XD9305 de la Sony. E un model premium pentru cei interesați de un aparat de calitate. Poate că are un cost de achiziție ceva mai mare decât al altor modele, dar acest lucru compensează cu multitudinea de funcții cu care vine.
Ca alternativă vă recomand modelul 55XD8577 care e unul similar ca aspect și caracteristici, dar nu are 3D, are doar două difuzoare și ceva mai puține funcții.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu