≡ Meniu

Sony 65S8005C, televizor Curbat cu imagine 4K și Android

Televizorul LED Sony 65S8005C nu e unul simplu ci unul Smart iar după cum bine știți, acest brand a optat pentru Android. Alți producători au ales sistem de operare diferite dar care pot concura cu Android: Tizen și WebOS. Mai există și o altă categorie de televizoare Smart, dar acelea nu au sistem de operare avansat motiv pentru care funcționalitatea e redusă. Deci eu vă recomand televizoarele cum e cel de jos sau unul cu diagonală puțin mai mică. Într-o sufragerie vă recomand un televizor mare pentru a vă impresiona musafirii dar și pentru a viziona filme la o calitate mai bună.

Un ecran mare e necesar într-o cameră spațioasă iar dacă vi se pare cam mare pentru măsuța actuală, vă recomand un suport pentru perete. Alternative sunt destul de multe deoarece acest brand oferă multe soluții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 65S8005C, televizor Curbat cu imagine 4K și Android

Calitatea imaginii nu e dată doar de caracteristicile tehnice ci și de tehnologiile respective. Un alt aspect foarte important e rata de refresh, cu cât e mai mare cu atât e mai bine (se elimină imaginile blurate).

Mi se pare normal să aibă un tuner TV foarte bun, multe porturi pentru a conecta diverse periferice la el și tehnologia wireless e obligatorie. În pachet sunt incluse accesoriile clasice adică care le găsiți la multe alte televizoare. Caracteristicile speciale ale acestui model sunt următoarele: control dinamic al luminii din fundal, oprire lumină din fundal, senzor de lumină, WiFi Direct, browser web Opera, oglindire ecran, Bravia sync, PAP și EPG. Acestea sunt doar o parte din caracteristicile sale speciale, iar restul țin de Android (acesta pare a fi cel mai bun chiar și pentru televizoare).

Plusuri: calitate superioară, sistem de operare Android, tehnologie 3D, design modern, sunet plăcut.
Minusuri: nu e prea accesibil.

Sony 65S8005C e alegerea corectă pentru cei care nu vor un televizor mare și de ultimă generație. Nu toate televizoarele de 65 de inci au aceleași caracteristici, iar acestea depind de serie. Adică, toate televizoarele aceeași serii oferă aceleași dotări iar singura diferență e diagonala (acestea influențează prețul).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu