≡ Meniu

Sony 65W955, televizor de 164 cm cu funcții Smart

Sony 65W955 e o alegere foarte bună pentru cei care vor ceva mai deosebit și au buget ceva mai mare. Arată foarte bine ca oricare alt model Smart de la acest brand. Cam toate televizoarele Smart au un design mai plăcut, astfel că ele e ușor să diferențiați un model simplu de unul Smart. Există și alte branduri care pot concura cu acesta și se pare că viitorul e reprezentat de sistemul de operare Android. Sunt câteva televizoare care-l au și s-ar putea să poată fi folosită ca și console.

Alternative sunt destule deoarece nu e un televizor ieftin și poate nici nu vreți atâtea tehnologii și funcții pe televizor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 65W955, televizor de 164 cm cu funcții Smart

Nu e vorba de un televizor care a fost lansat în 2015 dar nu se vor vedea mari diferențe dacă lansarea diferă cu câteva luni. Dacă vreți să economisiți bani, alegeți un televizor de 80 cm și care îl puteți vinde mai ușor și astfel puteți cumpăra altul mai nou (peste ceva timp). Spun asta doar dacă vreți să aveți tot tipul noutăți. Sistem audio e unul cu Down Firing și Nicam/A2 Stereo, deci cel uzual pentru televizoarele high-end. Tunerul TV e unul de ultimă generație, dar nu prea mai contează având în vedere funcțiile Smart. Pe partea de imagine are multe tehnologii iar caracteristicile tehnice sunt excelente.
Porturile sale sunt următoarele: trei USB-uri, patru HDMI-uri, Scart, component, video composite, LAN. Pentru a vă conecta la internet, cea mai simplă soluție o reprezintă un router wireless . Ca și caracteristici speciale are: MHL, mod hotelm senzor de lumină, control parental, teletext, redare media USB, Skype, WiFi Direct și multe altele.

Plusuri: claritatea imaginii și a sunetului, Skype integrat, ochelari 3D incluși, multe tehnologii și altele.
Minusuri: prețul nu e chiar atractiv.

Sony 65W955 e un model dintr-o serie deosebită ți se poate observa din numele său și diagonala sa e un motiv pentru a alege un astfel de model. Mai precis, e cât 4 televizoare de 81 cm și imaginea putea fi mai detaliată (4K). Poate pe viitoarele televizoare vom vedea imagine Ultra HD standard și mă refer la cel cu imagine peste 50 inci.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu