≡ Meniu

Sony 65X8507C, televizor 4K cu Android 5.0

Sony 65X8507C e un televizor de 65 inci (164 centimetri) adresat celora care vor un aparat TV la zi cu tehnologia și care să ofere o imagine de calitate foarte bună în orice condiție (filme Netflix, posturi TV HD sau filme Blu-ray).
Dacă o să-l puneți pe un perete atunci o să arate precum un tablou, iar pentru montarea pe perete recomand să vă folosiți de un suport TV de aici (aparatul KD-65X8507C are Vesa 400×300).

Are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care care vine cu un software stabil și extensibil – Android. (Dacă aveți nevoie de o aplicație și nu o are preinstalată atunci o să găsiți o multitudine în Google Play Store.)

Sony 65X8507C, televizor 4K cu Android 5.0

Ecranul nu doar are o diagonală generoasă de 164 centimetri, ci are și unghiuri de vizibilitate excelente (178/178 grade) așa încât aparatul va fi foarte bun pentru un mic cinema.
Conectarea la net se poate face prin wi-fi (are wireless integrat), iar în acest fel nu mai e nevoie de cabluri inutile.
Tunerul integrat e unul triplu (terestru, cablu și satelit), iar pentru antenă avem o singură intrare (da, există și televizoare cu două intrări RF In).
Sunetul e unul de calitate superioară, dar nu poate concura cu ceva dedicat (recomand Panasonic SC-BTT885EG9 pe post de home cinema).
Deoarece e un televizor gri putem spune că și acest lucru îi conferă un aer de premium în fața televizoarelor clasice de culoare neagră.

Pentru achiziția acestui model ar fi că are un ecran foarte mare, calitatea imaginii (dacă sursa filmelor e una bună, adică fișier cu rezoluție 4K ori Full HD), softul e simplu și extensibil.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv. (Poate că unii ar zice că prețul, dar știți cum e cu calitatea, aceasta costă ceva mai mult).

Deci, dacă te interesează un aparat avansat din punct de vedere tehnologic atunci acesta ar fi recomandarea mea. Diferența dintre acesta și cele de 3000 lei ar fi imaginea, softul și tehnologiile incorporate.
Din clipul de alături puteți vedea mai bine cum arată modelele premium cu soft Android.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu