Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony 75XD8505, Android TV de 189cm

Filmele bune se pot savura în fața unui televizor Bravia de generație nouă, adică Sony 75XD8505. Nu doar că oferă o imagine calitate 4K pe un ecran de aproape 2 metri, dar are și procesorul Sony X1 care poate face față conținutului 4K.
Cu ajutorul sistemului de operare Android TV o să aveți parte de acces la o paletă largă de aplicații și servicii online (printre care se numără Netflix).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu un afișaj foarte bun de tip triluminos… care este o alternativă la televizoarele IPS.

Sony 75XD8505, Android TV de 189cm

Ecranul acestui TV e unul de 189 centimetri (există variantă disponibilă și pe 215 centimetri aici), iar curbura e una fină așa încât să ofere o senzație de adâncime naturală. Rezoluția 4K e cea care te va ajuta să vezi filme la cea mai bună calitate, dacă sursa e de rezoluție 3840×2160 pixeli. Chiar dacă ecranul e curbat, unghiurile de vizibilitate sunt unele superioare de 178/178 grade.
Sunetul e unul de calitate superioară deoarece are o ieșire de sunet de 4×7,5W, ceea ce e superior televizoarelor normale.
Pentru vizionarea posturilor TV la calitate HD acest aparat e unul dotat cu tuner triplu (DVB C, T2 și S2).
Pentru conectarea hardurilor externe ori a altor periferice (mouse, tastatură etc) acest aparat are 3 porturi USB. Cele 4 HDMI-uri pot fi utilizate pentru conectarea unui laptop ori a unui sistem home cinema.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine (piciorul e unul cu stil și nu deranjează în niciun fel), sunetul ok (cu suport dts), softul avansat, imaginea de calitate și fluiditatea meniurilor (acest lucru se datorează în principal faptului că are procesor puternic; la alte branduri care suportau 4K se puneau procesoare slabe, iar rezultatul era dezastruos – sacadare).

Cu un astfel de televizor intrăm în clubul select al posesorilor de televizoare Android TV care pot fi utilizate pentru crearea unui home cinema acasă.
TV-ul acesta nu e unul de mogul, ci un aparat pentru cei care apreciază calitatea și vor ceva la care să vadă filme superioare calitativ din toate punctele de vedere.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu