≡ Meniu

Sony 75ZD9, televizor 4K HDR cu Android

Televizorul Smart Sony 75ZD9 e unul din trei variante disponibile pe piață, iar acesta oferă o imagine suficient de mare. Nu sunt multe branduri care oferă soluții atât de mari și claritatea imaginii e foarte importantă când alegeți un televizor pentru sufragerie. Bineînțeles, nu e foarte accesibil comparativ cu alte televizoare de pe piață, dar mai există și cel de 65 de inci care e la fel de bun. Alegerea televizorului se face în funcție de dimensiunea camerei, dar și distanța de la care îl privi are importanță.

Multe televizoare de la acest brand oferă imagine 4K și Android, dar și tehnologiile sunt foarte importante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sony 75ZD9, televizor 4K HDR cu Android

Acesta e de tip LED cu tehnologii interesante: 4K X-Reality PRO, X-tended Dynamic Range, Android, HDR X1 Extreme, Backlight Master Drive. Poate fi folosit ca monitor dar această funcție e disponibilă la mai toate televizoarele noi. Deci puteți folosi televizorul alături de o consolă de jocuri sau chiar un desktop (depinde de unde vreți să redați conținutul media).

Fiecare brand a optat pentru un anumit sistem de operare, dar nu are importanță acest aspect deoarece un televizor cu sistem de operare e mult peste unul clasic (e ca și la telefoane). E vorba de o gamă nouă care va impresiona mulți utilizatori. Sunt prezente multe caracteristici speciale și țin de partea Smart a acestui model, motiv pentru care nu le mai enumăr.

Plusuri: un ecran foarte mare – 189 cm (se vede din clipul de la final), sistem de operare foarte bun, multe caracteristici speciale, calitate video superioară.
Minusuri: difuzoarele puteau fi mai puternice.

Chiar dacă Sony 75ZD9 impresionează prin calitate și fiabilitate, puteți opta pentru un soundbar deoarece nu va ocupa spațiu suplimentar în sufragerie deoarece se pune în fața televizorului dacă ați ales să-l puneți pe o comodă. Dacă îl veți alege, eu vă recomand să vă faceți abonament la Netflix pentru a putea viziona mai mult conținut de calitate (1080p sau 4K). Bineînțeles, pentru acesta e nevoie de internet de înaltă viteză și un router wireless performant (sau poate alegeți să-l conectați cu cablu LAN).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu