≡ Meniu

Sony KDL-60W855, televizor 152 cm cu rezoluție Full HD

Sony 60W855 e un televizor al anului 2014 care se evidențiază prin ecranul mare de 152 centimetri, softul smart și tunerul digital triplu. Se adresează celora cu un buget mare care vor un model care să ajute la crearea unui home cinema. Poate fi conectat la un laptop pentru a vedea filmele de pe el deoarece are port HDMI, dar la setarea TV-ului va trebui să alegeți PC la HDMI.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat foarte bun din toate punctele de vedere. Alte modele nu au wi-fi și sunt Wi-fi Ready, însă acest model e unul care are wireless integrat așa încât să-l poți conecta la net fără fir. Din imaginea pe care o postez alături puteți să vă faceți o opinie despre cum arată, putându-se vedea că e un televizor cu un design special al anului 2014.

Sony KDL-60W855, televizor 152 cm cu rezoluție Full HD

Specificații interesante ar fi diagonala de 60 inci, rezoluția 1920×1080 pixeli, suportul Skype și consumul nu prea mare de curent. Consumă 105W, acesta fiind unul foarte mic având în vedere diagonala de 152 centimetri.
Softul nu e Android ori webOS, ci ceva custom făcut de cei de la Sony. În funcție de regiunea aleasă la instalarea TV-ului o să aveți diferite aplicații pe el.
E destul de bun la jocuri deoarece are 400Hz Motionflow, acest lucru fiind special conceput pentru filme 3D.
Sunetul e unul destul de bun, dar nu poate fi comparat cu cel de la un sistem 2.1 ori 5.1, deci ar fi bine să utilizați și un astfel de sistem.

Avantajele achiziționării unui televizor precum acesta ar fi diagonala mare, că arată bine și că are multă tehnologie utilă integrată în el.
Din păcate e un televizor care nu are rezoluție 4K, iar camera Skype nu-i integrată.

Deci, acest televizor ar fi perfect pentru un cinema la tine acasă, iar dacă te pasionează jocurile atunci o să te poți juca pe el datorită refresh-ului ok.
Alături am pus un clip pentru a vă face o părere despre acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu