≡ Meniu

Star-Light 19DM1000, TV 47 centimetri cu rezoluție HD

În cazul în care ești interesat de un televizor care să arate bine și să nu coste mult atunci ți-aș recomanda modelul Star-Light 19DM1000. Acesta vine de la un producător român și se laudă cu caracteristici cum ar fi diagonala de 47 centimetri, rezoluția HD și unghiurile de vizibilitate bune.
Cred că ar fi foarte bun pentru cei interesați de un televizor care să aibă un consum minim și o diagonală medie.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă excepțional în orice sarcină. Pentru a vă face o părere despre cum arată acest aparat am pus alături o poză. Poți vedea că arată oarecum precum televizoarele celor de la Horizon.

Star-Light 19DM1000, TV 47 centimetri cu rezoluție HD

Pe partea de caracteristici cele mai importante lucruri sunt diagonala de 47 centimetri (transformare aproximativă din 19 inci), unghiurile de vizibilitate 176/176 grade, consumul redus de curent (36W) și multitudinea de porturi.
Pentru a vă putea uita la posturi TV calitate HD acest aparat dispune de tuner digital DVB C, dar acest tip de tuner e util doar în cazul în care aveți și abonament specific (depinde de furnizor).
Nu doar imaginea e una de calitate, ci și sunetul deoarece e vorba despre un aparat cu o ieșire de sunet de 2×3 W.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, că dispune de port HDMI, playerul integrat pe USB, consumul mic de curent și designul foarte plăcut (e slim).
Contra achiziției ar fi că nu are soft smart și că nu are rezoluție 1080p (Full HD). Că nu-i smart poate fi compensat prin achiziția unui player cu Android de aici.

Deci, dacă te interesează un aparat cu care să poți urmări emisiunile preferare ori cu care să te uiți la filme HD atunci îți recomand acest model. Brandul nu e chiar așa de cunoscut deoarece a intrat pe piață de vreun an, însă produsele sunt de calitate. Cum ziceam la început acest brand e unul românesc și comercializează diferite produse sub brand propriu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu