≡ Meniu

Star-Light 20DM3500, televizor accesibil cu diagonală de 51 cm

Un televizor mic ca și Star-Light 20DM3500 poate fi pus oriunde datorită dimensiunilor sale, dar cred că doriți să-l puneți într-o cameră mică sau poate chiar în bucătărie. Mulți utilizatori preferă modele oferite de acest brand pentru că sunt accesibile și performante. Brandurile foarte populare nu mai oferă soluții accesibile și cu ecran mic deoarece tot mai mulți utilizatori vor variante performante cu sistem de operare. Totuși, un televizor poate fi folosit ca monitor chiar și fără a fi unul Smart, iar player multimedia integrat e destul de util.

Nu aveți nevoie de un buget prea mare pentru un televizor atât de mic, însă imaginea mi se pare suficient de mare – 51 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light 20DM3500, televizor accesibil cu diagonală de 51 cm

Orice televizor nou poate fi un bun monitor deoarece are HDMI și calitatea imaginii e foarte bună. Se poate adresa chiar și celor care dețin un laptop iar filmele nu se văd atât de bine pe un ecran mic. În acest caz, rezoluția HD e suficient de mare și oricum nu cred că vizionați filme 1080p pentru că sunt destul de mari. De exemplu, mulți aleg televizoare 4K și nici măcar nu vizionează filme la acea calitate, de aceea nu văd de ce ați da bani în plus pe o caracteristică care nu o veți folosi.

Sistemul audio e corespunzător pentru dimensiunile sale – 6W, și nu cred că e nevoie de ceva mai puternic. În general, televizoarele mari au un sistem audio mai puternic, dar există și excepții. Pot spune că nu veți face o alegere greșită cu acesta dar fiecare are alte pretenții de la un astfel de gadget. dacă vă rezumați strict la emisiuni și știri, chiar nu e nevoie de mai mult.

Plusuri: player multimedia, ecran HD de tip LED, design plăcut, port HDMI, ușor de instalat, slot CI+.
Minusuri: nu sunt.

Star-Light 20DM3500 e unul dintre multele soluții oferite de acest producător și există variante mai bune pentru cei cu un buget puțin mai mare. Un televizor mai mare e întotdeauna bine-venit, totuși, mie mi se pare destul de bun și acesta. Tunerul TV recepționează posturi TV HD și a devenit destul de standard.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu