≡ Meniu

Star-Light 22DM1000, TV 55 centimetri cu rezoluție Full HD

Star-Light 22DM1000 este un televizor apărut pe piață pe la sfârșitul anului 2015 și se recomandă prin costul mic de achiziție, faptul că poate fi folosit pe post de monitor și că are rezoluție ridicată de 1920×1080 pixeli. Unghiurile de vizibilitate sunt unele foarte bune deoarece vorbim despre unghiuri foarte apropiate de cele ale IPS, adică 176/176 grade.
Se adresează celora care au buget mic de achiziție, dar care vor un aparat cu care să poată vedea filme la calitate superioară.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Dacă aveți reticențe în a achiziționa acest produs atunci trebuie știut că brandul e unul românesc care aparține de un cunoscut magazin online. Acest brand se ocupă în principal cu televizoare și electrocasnice.

Star-Light 22DM1000, TV 55 centimetri cu rezoluție Full HD

Pe partea de caracteristici se laudă cu ecranul ok, cu rezoluția ridicată și cu multitudinea de porturi. Ecranul e unul de 22 inci (asta vine vreo 55 centimetri), iar rezoluția Full HD e optimă vizionării filmelor Blu-ray. Mulțumită playerului multimedia integrat și tunerului digital dublu putem viziona chiar și conținut HD. Utilitatea tunerului digital e vagă dacă nu aveți un abonament specific pentru vizionarea posturilor TV de la cablu.
Cam acestea ar fi cele mai importante caracteristici, iar legat de design trebuie precizat că e un televizor care vine cu un design ultra-slim.

Pro achiziția modelului acesta ar fi că arată bine, costul de achiziție mic, că vine de la un brand ok și că funcționalitatea sa poate fi extinsă. Un alt avantaj pentru a achiziționa acest aparat ar fi faptul că poate fi utilizat pe post de monitor. Vine cu multiple posturi care facilitează conectarea unui laptop. mai exact pentru a conecta laptopul poți să te folosești de VGA ori de HDMI.
Contra achiziției ar fi lipsa softului smart.

Deci, dacă te interesează un aparat care să poată fi utilizat la o multitudine de lucruri legate de divertisment și care să arate bine atunci îți recomand acest aparat.
Datorită ecranului nu prea mare consumul e unul redus de 36W. Acest lucru e unul bun întrucât în ziua de azi toate aparatele consumă mult curent… măcar acesta să nu o facă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu