≡ Meniu

Star-Light 22DM3500, model Full HD de 55 centimetri

Pentru cei interesați să-și schimbe vechiul televizor cu tub catodic recomand modelul Star-Light 22DM3500 întrucât vine cu o diagonală de dimensiuni ok și cu o rezoluție excelentă pentru filme HD și Full HD. Nu e un televizor smart, dar imaginea e de claritate superioară mulțumită rezoluției 1920×1080 pixeli și unghiurilor de vizualizare 176/176 grade.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un produs de calitate superioară de la un brand recunoscut. E vorba despre un brand deținut de un cunoscut magazin online.
Din poza alăturată poți observa că e un aparat simplu ca design și care are un ecran decent. Oarecum, împrumută din designul televizoarelor LG care au diagonale mici.

Star-Light 22DM3500, model Full HD de 55 centimetri

Caracteristici de care ai fi interesat la acest model ar fi ecranul cu diagonală de 22 inci (55 centimetri), panelul cu unghiuri superioare de vizualizare, că are player integrat și tunerul HD dublu.
Ca porturi care te-ar interesa aș menționa HDMI, USB și intrarea PC (da, poate fi utilizat și ca monitor).
Softul e unul normal deci e un aparat non smart, dar asta nu cred că te deranjează prea mult întrucât e un televizor ieftin.

Puncte forte

Printre principalele lucruri pozitive se numără costul de achiziție mic, că arată bine, ușurința în utilizare, imaginea de calitate și că nu costă mult. Fiabilitatea e un alt plus deoarece acest model vine cu o garanție de 2 ani extensibilă la mai mult.
Singurul minus ar fi că nu e smart, dar puteți conecta un player cu Android, iar în acest fel o să îl faceți smart (cu porturi de rețea, browser și aplicații diverse)

De final

Dacă vrei să-ți înlocuiești vechiul TV de tip CRT cu un LED atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. Vei vedea instant un consum mult redus de curent și o imagine superbă.
Modelul de față poate fi considerat și o investiție întrucât o să vă recuperați banii pe el prin facturi la curent mai mici. Televizoarele vechi consumă foarte mult curent, iar din această cauză mulți trec înspre LED-uri sau “plasme” cum le zi alții.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu