≡ Meniu

Star-Light 24DM1000, televizor ieftin de 60 cm

Star-Light 24DM1000 e oferit de un brand destul de nou pe piață și care devine tot mai popular cu astfel de televizoare. Mă refer la faptul că are un raport pre/dotări bun și nu trebuie neglijată nici diagonala sa. În acest preț chiar nu văd multe televizoare care ar putea concura cu acesta și nici nu aș fi avut pretenția să aibă o imagine FullHD. Nu ar fi exclus ca pe viitor să vedem televizoare mult mai avansate dar nu vor fi prea curând. Dacă îl folosiți strict pentru a viziona filme ori posturi TV, imaginea e mai mult decât decentă. Spun asta pentru că poate fi folosit ca un monitor dar rezoluția e doar HD Ready.

Poate fi un cadou ieftin pentru cine special sau îl luați chiar pentru voi pentru a-l pune în dormitor ori bucătărie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light 24DM1000, televizor ieftin de 60 cm

Nu e vorba de o serie Smart dar nici nu prea sunt sub 1000 de lei care să și merite. Eu aș alege un media player Smart decât un televizor Smart mai ieftin. Funcționalitatea e mai mare sau optați, pur și simplu, pentru un laptop care-l conectați cu un HDMI la acesta. Laptopurile sunt ceva mai portabile decât desktopurile (depinde unde se află fiecare gadget).

Sunetul e satisfăcător pentru o cameră mică iar caracteristicile de imagine sunt decente: luminozitate de 220 cd/mp, timp de răspuns de 8.5 ms, rezoluție HD Ready, unghiuri de vizibilitate de 176 grade, contrast decent. Caracteristicile tehnice nu sunt mai multe decât la alte modele și sunt destul de standard: design ultra slim, redare media USB, EPG, sleep timer.

Plusuri: design elegant, redare media prin USB, ecran mare pentru acel preț și altele.
Minusuri: nu sunt.

Chiar nu pot găsi un motiv pentru a nu-l achiziționa, dar Star-Light 24DM1000 e doar o variantă mică, nu vă oprește nimeni să optați pentru una mai mare pentru a o pune în sufragerie. Un ecran mare aduce după sine caracteristici de imagine foarte bune cum ar fi tehnologia Direct LED și rezoluția FullHD. Bineînțeles, mai sunt și alte caracteristici tehnice care sunt importante.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu