≡ Meniu

Star-Light 24DM2000, HDTV de 60cm

Star-Light 24DM2000 e un televizor al anului 2016 pentru cei interesați de a face trecerea de la televizor cu tub catodic la LCD/LED care să aibă ecran plat. Niște caracteristici suplimentare care vă vor încânta sunt rezoluția HD, tunerul digital și sunetul stereo.
Deci, dacă vrei un televizor pentru camera copiilor ori pentru părinți atunci acest model ar fi recomandarea mea.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un TV simplu care nu are soft smart, dar care poate fi transformat cu un media player.
Se poate observa că aspectul e unul foarte plăcut, mai exact e un televizor modern dotat doar cu caracteristicile de care ai nevoie.

Star-Light 24DM2000, HDTV de 60cm

Nefiind smart nu are porturi de rețea, dar nici nu ne trebuie așa ceva deoarece putem să-l conectăm la un PC pentru a vedea filme de pe el.
Diagonala e una de 60 centimetri, adică de 24 inci transformați în centimetri cu aproximație.
Ecranul e unul clar deoarece are rezoluție 1366×768 pixeli și pentru că are unghiuri de vizibilitate 176/176 grade. Sunt mai bune decât la un panel TN convențional.
Dacă vrei să te uiți la posturi HD atunci te va ajuta tunerul digital care e unul dublu. Plus că vei putea conecta un card CI+ care-l primești de la furnizorul de cablu.
Consumul de curent e de 55W, adică foarte mic. Iar, dacă vei înlocui vechiul TV mare cu acest model pat o să vezi că pe parcursul utilizării îți vei recupera banii prin facturi mai mici la curent.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi prezența HDMI (are un astfel de port), că are slot CI+, portul USB și unghiurile de vizibilitate foarte bune.

Deci, dacă te interesează un aparat care să fie simplu de utilizat și care să afișeze o imagine de calitate superioară atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Chiar dacă nu e inteligent are compatibilitate cu console datorită portului HDMI, iar CI+ ne ajută să scăpăm de un aparat în plus – receptorul.
Brandul care-l comercializează sub nume propriu e unul românesc aparținător de un magazin online foarte cunoscut.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu