≡ Meniu

Star-Light 24DM2200, televizor LED de 60cm

Star-Light 24DM2200 e un televizor de bucătărie pentru cei interesați să vadă posturi TV la calitate HD. E dotat cu tuner HD dublu și cu slot CI+ pentru ca totul să fie cât mai simplu.
Datorită diagonalei de 60 centimetri acest model e unul perfect pentru o încăpere mică cum ar fi bucătăria ori camera copiilor.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, acest cost fiind unul exemplar (adică mic) deoarece are ecran mic, iar softul nu e smart.

Star-Light 24DM2200, televizor LED de 60cm

Ecranul nu are doar o diagonală medie, ci are și rezoluție HD precum și unghiuri de vizibilitate perfecte de 178/178 grade.
Datorită faptului că are tehnologie LED are un consum mic de curent care vă va ajuta să vă recuperați banii dați pe aparat.
Tunerul integrat vă ajută să vedeți posturile HD întrucât e un tuner dublu de tipul DVB C/T (cablu și televiziunea terestră). Are doar o intrare de antenă, acest lucru cred că trebuia clarificat deoarece sunt unii care cred că televizoarele acestea ieftine au două intrări de antenă.
Softul nu e smart, dar asta nu vă oprește din a avea acces la Netflix ori filme de pe harduri externe. Puteți avea acces la acestea conectând un laptop la HDMI ori printr-un media player.
Imaginea e una de calitate ok, iar sunetul e unul stereo cu difuzoare de 5 W fiecare.
Playerul integrat e unul pe USB, dar să nu vă așteptați la mare lucru de la el deoarece e un televizor foarte ieftin.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că are un design simplu (asta îl face să arare bine).
Contra achiziției ar fi că nu e smart.

Deci, dacă te interesează un televizor care să nu coste prea mult și care să poată fi utilizat pentru filme HD ori emisiuni TV la calitate maximă atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Despre brandul Star-Light nu știu să vă spun mare lucru, dar mai mult ca sigur că e vândut sub acest brand, deci nu și produs de ei.
Poate fi utilizat acasă sau într-o pensiune deoarece are modul hotel. Deci, poate fi utilizat și în scopuri comerciale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu