≡ Meniu

Star-Light 24DM3000, televizor mic cu imagine HD Ready

Televizorul Star-Light 24DM3000 arată ca multe alte modele de la acest brand și care fac parte din alte serii. Se pare că acest brand nu ține cont de finisaje atunci când lansează variante diverse, astfel că un televizor cu diagonală diferită poate arată diferit chiar dacă e vorba de aceeași serie. Oricum, acest aspect e irelevant deoarece îl luați pentru ce dotări are și nu pentru serie. Acesta poate fi pus în ce cameră doriți deoarece nu e foarte mare și nici nu e greu de mutat.

Nu sunt mulți producători care pot oferi astfel de variante accesibile și cu diagonală generoasă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light 24DM3000, televizor mic cu imagine HD Ready

Acesta poate fi pus într-un dormitor, deoarece diagonala e de 60 cm și nu cred că vă doriți unul și mai mare. Ideea e că în dormitoare nu prea se pun televizoare pentru a avea un somn mai liniștit, dar există și excepții :). De aceea, variantele mai mici și accesibile sunt satisfăcătoare. Poate fi pus lângă PC deoarece se poate conecta cu un HDMI la PC, adică are și funcție de monitor. Poate că nu are caracteristici tehnice la fel de bune ca și monitoarele de 24 de inci, însă e un gadget 2 în 1.

Calitatea sunetului e acceptabilă dacă nu setați un volum mai ridicat. Toate caracteristicile tehnice sunt foarte bune pentru o diagonală de 60 cm și nu cred că aveți ce să-i reproșați. Conectorii sunt aceeași ca la multe alte modele, iar unele sunt foarte importante pentru că le folosiți aproape zilnic. Mă refer la porturile USB, HDMI, CI+ etc, iar pentru a reda conținut media vă puteți folosi de un PC, laptop, media player sau playerul multimedia integrat.

Plusuri: arată bine, consumă puțin, ecran HD, nu ocupă mult spațiu, ușor de folosit.
Minusuri: nimic.

Star-Light 24DM3000 poate fi cea mai bună alegere în acest buget, dar în fiecare lună vedem tot felul de televizoare care costă mai mult sau mai puțin. Până la urmă, fiecare are un buget limită și pretențiile diferă de la un utilizator la altul. Poate că aveți un brand favorit sau poate că nu aveți.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu