Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light 24DM3500, model de 60cm cu tuner digital

Modelul Star-Light 24DM3500 e unul apărut pe piață de puțin timp și se adresează celora interesați de un aparat care să aibă un ecran decent ca mărime și claritate. Întrucât e HD Ready o să-l puteți folosi pentru filme și posturi TV la calitate HD (da, vine și cu tuner digital de tipul DVB C/T).
Consumul de curent e unul redus de 48W pentru că e folosită tehnologie LED care consumă mult mai puțin decât la ecranele cu tub catodic (CRT).

Modelul 24DM3500 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat modern și care afișează o imagine de calitate superioară. Din poza alăturată se poate observa că are un aspect minimal oarecum împrumutat de la seriile LG cu ecrane de 22-26 inci.

Star-Light 24DM3500, model de 60cm cu tuner digital

Caracteristici cu care se evidențiază ar fi ecranul de aproximativ 60 centimetri cu rezoluție 1366×768 pixeli și cu panel cu unghiuri de vizibilitate 176/176 grade.
Puteți viziona posturi la calitate HD deoarece acest aparat e dotat cu tuner digital dublu. De asemenea vine și cu slot CI+ la care poți adăuga cardul CI+ care-l primești de la firma de cablu.
Playerul integrat pe USB e unul de bază cu care pot fi rulate poze, melodii și filme.

Pro și contra

Aș recomanda modelul acesta întrucât vine cu un consum de curent minim (48W), iar imaginea e foarte clară (mulțumită rezoluției 1366×768 pixeli și panelului de calitate). Spațiul ocupat de un TV precum acesta e și el minimal (deoarece e cu ecran plat), iar acesta e un alt avantaj.
Din nefericire softul nu e Android, dar acest lucru nu e un impediment pentru că poate fi utilizat alături de un player (care să furnizeze softul și eventualele porturi de care am avea nevoie).

De final

Un aparat precum acesta e adresat celora care vor să treacă în mileniul trei la un aparat care să aibă o imagine clară ca lacrima și un sunet stereo de excepție.
Brandul care face televizorul e unul românesc, fiind prezent pe piață de câțiva ani. Nu face doar TV-uri, ci o gamă largă de produse electronice și electrocasnice de calitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu