≡ Meniu

Star-Light 24DM5000, televizor cu specificații interesante

Star-Light 24DM5000 e variante pe negru iar dacă vă place mai mult albul atunci vă recomand televizoarele din seria DM5001 sau DM6001 (cu funcții Smart). În general, televizoarele mici sunt ieftine, dar mai sunt și cel cu tehnologii noi dar tot nu pot concura cu televizoarele mari. Nu veți găsi un sistem audio performant pe un televizor mic, ci mai degrabă unul modest. Bineînțeles, se poate conecta un sistem audio extern cu subwoofer dacă vreți o calitatea audio superioară. Designul e elegant și se vede din poza de jos iar variantele pe alb arată la fel, doar că există serii apropiate.

Alternativele sunt multe dacă nu vă interesează diagonala, pentru că există variante mai mici. Alți producători nu oferă soluții atât de accesibile și care să ofere performanțe atât de bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light 24DM5000, televizor cu specificații interesante

Poate fi folsoit ca un monitor deoarece are intrări video destul de cunoscute – VGA și HDMI. La un televizor FullHD eu aș opta pentru un cablu HDMI deoarece nu limitează din calitate, dar și la unul televizor HD puteți folosi acest tip de cablu.

Conectivitatea e aceeași ca la oricare alt televizor doar că acesta e unul accesibil și mic, deci nu are nume porturi de același fel. Consider că e de ajuns un port HDMI și unul USB 2.0. Nu cred că veți conecta prea multe la acesta, eventual îl veți folosi ca un monitor.

Caracteristicile speciale ale acestui televizor sunt prezente și pe alte modele: scanare progresiv, player multimedia integrat (pentru acesta e nevoie de un stick USB sau hard disc extern), EPG, OSD și teletext. Pe acest gen de televizor acesta sunt dotări speciale, dar pe televizoare mai scumpe și performante, acestea sunt standard. Ceva mai multe dotări sunt prezente pe varianta din seria DM6000 sau DM6001.

Plusuri: are un preț mic pentru acele caracteristici tehnice, port HDMI, player multimedia integrat și altele.
Minusuri: nu sunt.

Televizorul Star-Light 24DM5000 poate fi ideal pentru o cameră mai mică deoarece pentru o sufragerie eu aș alege un model Smart cu imagine mai mare. Ideea e că un televizor mare aduce multe dotări mai bune și e nevoie de un sistem audio puternic, altfel calitatea audio va fi mult inferioară.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu