≡ Meniu

Star-Light 24DM5001, televizor Non Smart cu ecran generos

Star-Light 24DM5001 e varianta fără funcții Smart, iar cel din seria DM6001 vine cu WiFi integrat, acces la Netflix și altele. Designul e același indiferent de alegerea finală, deci e destul de ușor să confundați cele două televizoare. Sincer, eu aș alege modelul de jos pentru că și așa nu veți folos prea des Netflix deoarece e mai simplu să vizionați un film de pe internet sau de pe un laptop/PC. Acesta l-aș pune în dormitor pentru că nu e nevoie de un ecran mare și culoarea albă dă un plus de lumină camerei.

Alternative sunt destule pe acest segment dar nu orice brand oferă acele specificații într-un preț atât de mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light 24DM5001, televizor Non Smart cu ecran generos

E vorba de noua generație care impresionează prin eleganță dar și caracteristici tehnice satisfăcătoare la un preț bun. Orice televizor poate fi folosit ca monitor deoarece are intră video ca VGA sau HDMI. Sincer, prin VGA calitatea video nu e așa de plăcută (e limitată la HD) în special dacă discutăm de un televizor mare cu imagine detaliată. Orice laptop, player sau desktop vine cu un port HDMI, deci trebuie doar să achiziționați acel cablu pentru a conecta televizorul.

Poate că ați și auzit de monitoarele care pot fi folosite ca televizor, ei bine, și acesta e același lucru doar că nu e atât de slim. Bineînțeles, fiecare model oferă ceva diferit deci nu prea putem face comparații chiar așa de ușoare. Întotdeauna un model mai nou e superior unui model din generația precedentă dacă discutăm de aceleași dimensiuni.

Plusuri: are un preț foarte bun pentru caracteristicile tehnice oferite, finisaj plăcut, porturi numeroase și altele.
Minusuri: nu sunt.

Multe televizoare arată foarte bine, dar nu oricine și le permite. De aceea există producători ca Star-Light care oferă modele precum 24DM5001 și 24DM6001, dar mai sunt și alte serii care poate v-ar interesa. Bineînțeles televizoarele pot avea ecran până la 50 de inci, iar performanțele sunt conforme cu dimensiunile gadgetului. Adică are un sistem audio mai puternic, imagine cel puțin Full HD și tehnologii audio/video foarte utile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu