≡ Meniu

Star-Light 24DM6000, televizor Smart cu imagine de 60 cm

Televizorul Star-Light 24DM6000 nu are un preț piperat, ci chiar unul competitiv deoarece sunt puțini producători care oferă televizoare cu ecran decent la un preț atât de mic. O mare parte din producătorii cunoscuți oferă mai mult televizoare mari și performante decât unul mic și bun. Veți observa multe televizoare Smart similare ca și dimensiuni care oferă sistem de operare, dar prețurile pot fi chiar duble. Deci, alegerea finală ține și de cât sunteți dispuși să dați pe un astfel de gadget.

Sunt multe alternative ținând cont că există și seriile clasice non Smart și cele pe alb, dar cu siguranță veți face alegerea corectă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light 24DM6000, televizor Smart cu imagine de 60 cm

Acest televizor are un sistem audio de 5 W care e de ajuns iar modelele cu imagine mai mare au dotări superioare. Chiar dacă e mic, specificațiile tehnice de imagine mi se par satisfăcătoare, la fel ca și la capitolul sunet. Dacă nu sunteți mulțumiți de playerul integrat, puteți folosi chiar laptopul ca un player media portabil deoarece are ieșire HDMI și trebuie doar să cumpărați acel cablu video. Orice televizor nou și decent vine cu tuner TV care poate recepționa posturi TV la calitate HD.

Pe partea de conectori are următoarele: tehnologie wireless, slot CI+, USB 2.0, video composite, HDMI, ieșire pentru căști și multe altele. Deci nu are multe USBuri și HDMI-uri, dar porturile sunt destul de diversificate. Îi lipse și portul LAN, deci sunteți nevoiți să luați un router wireless pentru acasă. Caracteristicile speciale sunt cam același ca la variantele pe alb dacă vă plac. Ele sunt următoarele: scanare progresivă, player multimedia integrat, Netflix, EPG, OSD, control parental.

Plusuri: are player multimedia integrat, imagine destul de clară, funcții Smart și designul plăcut.
Minusuri: nu are sistem de operare.

Televizoarele simple tind să aibă tot mai multe funcții sau chiar să devină Smart, însă nu e de ajuns. Dacă ar fi avut sistem de operare ca și Android, atunci funcționalitatea sa ar fi fost una superioară. Star-Light 24DM6000 e doar o soluție iar dacă nu vă trebuie acele funcții, un model mai simplu va fi din seria DM5000.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu