Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light 24DM6001, televizor alb cu funcții Smart

Un televizor ca Star-Light 24DM6001 poate fi pus într-o cameră mai mică deoarece nu ocupă spațiu și poate că nu aveți nevoie de mai mult. Nu aș pune un așa televizor în sufragerie, ci mai degrabă unul de peste 100 cm deoarece vine cu caracteristici tehnice mai bune. Un televizor alb poate fi pus într-o cameră luminoasă și se poate asorta cu multe, pe când un televizor negru nu va ieși prea mult în evidență. Dacă vă plac filmele, se poate conecta un media player extern, un cablu HDMI la un laptop/PC ori alegeți Netflix.

Alternativele sunt multe dacă luăm în calcul un buget puțin mai mare și nu văd de ce ați alege alt brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light 24DM6001, televizor alb cu funcții Smart

Are un ecran de 60 cm care e suficient de mare chiar dacă din poze pare mic. Sonorizarea oferită nu se compară cu cea a unui sistem audio deoarece e vorba de boxe incorporate, totuși, pentru o cameră mică e de ajuns. De aceea recomand televizoare mari în care mari pentru că au difuzoare corespunzătoare (de 10-20W)

Conectorii acestui model sunt suficienți: VGA, USB 2.0, Scart, HDMI, component și altele. Ca oricare alt SMart TV și acesta are WiFi integrat, iar televizoare cu wireless ready nu mai există (aveai nevoie de adaptor). Cu alte cuvinte, aveți nevoie de un router wireless dacă nu aveți deja.

Accesoriile incluse sunt cele care le găsiți la oricare alt televizor. Dotările speciale nu le veți găsi la orice model, iar ele sunt următoarele: scanare progresivă, player multimedia integrat, Netflix, EPG, control parental și altele. Tot nu se compară cu un televizor cu Android sau alt OS deoarece nu e aceeași interfață, dar pentru acela e nevoie și de o telecomandă specială.

Plusuri: arată foarte bine, oferă specificații interesante, preț atractiv și ușor de instalat.
Minusuri: nu are sistem de operare avansat.

Star-Light 24DM6001 impresionează prin specificațiile tehnice oferite dar e loc de mai bine, în special pe partea software. Nu sunt multe branduri care mai oferă televizoare atât de mici și accesibile. Majoritatea brandurilor mai cunoscute oferă doar televizoare scumpe pentru care aveți nevoie de un buget generos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu