Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light 28DM2000, televizor performant și ieftin

Televizorul Star-Light 28DM2000 poate fi pus într-o cameră mică deoarece nu ocupă mult spațiu și poate că nici nu vă veți uita la el de la o distanță mare. Adică poate fi pus într-un dormitor sau chiar în bucătărie fără a ocupa prea mult spațiu. Am pus poza de jos cu acest televizor și se poate observa ușor că s-a renunțat la stativul clasic care era poziționat central, în favoarea unor piciorușe laterale. Din numele său reiese și numele seriei, care e una destul de simplă și face parte din segmentul inferior (cu cât e mai mare numărul cu atât e mai performantă).

Alternativele sunt multe dacă luăm în calcul acest brand și un buget mai flexibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light 28DM2000, televizor performant și ieftin

Televizoarele sunt bune pe post de monitor însă cele mici nu prea oferă calitatea video. Calitatea video e dată de caracteristicile tehnice foarte bune dar și de tehnologii. Se pot observa că are unghiuri de vizibilitate foarte bune, iar imaginea va fi clară din orice unghi ați privi-o. Porturile sale sunt importante atunci când e de tip Smart, însă acesta e un model simplu dar la care se pot conecta destul de multe.

Accesorii incluse sunt următoarele: telecomanda, manualul și cablul de alimentare. Deci, va trebuie să achiziționați un cablu HDMI dacă vă gândiți să conectați un desktop sau media player la acesta. Ca oricare alt televizor, acesta poate fi folosit ca un monitor deoarece nu e foarte mare însă are doar imagine HD. Caracteristicile speciale sunt următoarele: Sleep Timer, scanare progresivă și teletext. Acestea sunt destul de frecvent întâlnite la modelele noi.

Plusuri: are dotări destul de interesante, calitate audio superioară și imagine destul de clară.
Minusuri: nu prea sunt.

Star-Light 28DM2000 e un model destul accesibil pentru nu e foarte mare dar și pentru că e oferit de un brand destul de nou. Cu alte cuvinte, nu oferă televizoare de foarte mult timp și pot spune că concurența nu prea există în acest buget. Mai toți producătorii cunoscuți oferă variante scumpe cu diagonala generoase și nu pot fi sub 1000 de lei.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu