Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light 28DM4000, model de 71cm cu tuner HD

Star-Light 28DM4000 e un televizor de 28 inci (aproximativ 71 centimetri) care se adresează celora care vor să vadă un film la calitate HD… că e de la cablu ori din altă sursă.
Imaginea e de calitate superioară întrucât vine cu unghiuri de vizibilitate maxime de 178 grade.
Aparatul acesta e o opțiune de luat în calcul în cazul în care îți dorești să treci de la televizorul vechi la unul nou. E un model cu ecran plat care nu doar consumă puțin, dar afișează o imagine ca lacrima. Dacă nu ai abonament HD atunci îți recomand să-ți faci deoarece o să vezi cât de clară va fi imaginea posturilor HD.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi și chiar dacă e ieftin acesta vine cu HDMI, slot C+ și port USB. Iar, dacă nu cunoașteți brandul atunci trebuie să vă spun că e vorba despre unul românesc prezent pe piață de ceva timp și că face aparatură de calitate superioară.

Star-Light 28DM4000, model de 71cm cu tuner HD

Funcționalitate

Televizorul nu e unul smart, dar se poate transforma în unul cu ajutorul unul player avansat pe care să-l conectați la HDMI (are 3 astfel de porturi, deci mai rămân libere pentru conectarea sistemului audio etc).
Ca porturi importante așa menționa HDMI, USB și portul D-Sub. Dacă vreți să-l utilizați pe post de monitor atunci ar fi bine să utilizați HDMI ori D-Sub.
Întrucât are meniuri simple recomand acest model celora care nu o prea au cu tehnologia.

Puncte pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție foarte mic, consumul mic de curent (doar 56W) și imaginea clară (mulțumită unghiurilor de vizibilitate 178/178 grade și rezoluției 1366×768 pixeli).
Singurul minus ar fi că nu e smart. Lipsa rezoluției Full HD nu e un minus deoarece de la o anumită distanță nu se mai vede diferența dintre HD și Full HD.

Deci, dacă vrei un televizor care să arate bine și cu care să poți vedea filme de pe memorii USB, posturi TV la calitate HD ori filme de pe calculator atunci acest model ți l-aș recomanda.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu