≡ Meniu

Star-Light 32DM1000, TV HD Ready cu tuner digital

Star-Light 32DM1000 e un televizor al anului 2015 care are rezoluție aproximativ HD, tuner digital dublu și unghiuri de vizibilitate excelente (caracteristice panourilor IPS). Despre brandul Star Light trebuie spus că e unul care e localizat în Aberdeen, Hong Kong, deci putem spune că e un brand asiatic.
Nu e un televizor rău având un ecran de 81 centimetri, iar datorită acestei diagonale eu zic că e unul numai bun de pus într-o cameră mică spre medie. Eu l-aș recomanda în principal celora care vor un televizor simplu pentru ei ori pentru a-l face cadou părinților (pentru a face trecerea de la CRT la LED).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu ecran HD Ready și un aspect plăcut… zic eu. Aspectu său poate fi văzut dim imaginea care am atașat-o acestui articol.

Star-Light 32DM1000, TV HD Ready cu tuner digital

Acest televizor e unul cu 80 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli și cu un timp de răspuns de 6,5 milisecunde. Aspectul imaginii e 16:9, iar acest lucru va face televizorul perfect pentru filme ori alte materiale video de pe medii externe.
Pentru conectarea unui laptop vă puteți folosi de porturi precum HDMI ori D-Sub, dar nu aș recomanda să folosiți televizorul pe post de monitor.

Avantajele achiziționării unui astfel de aparat ar fi costul de achiziție foarte mic, că se prezintă bine din punct de vedere vizual și că oferă o imagine calitativă.
Din păcate nu e Full HD, dar acest lucru nu aș putea spune că e un mare dezavantaj întrucât de la o anumită distanță nu mai faci diferența dintre HD și Full HD.

De final pot spune că acest televizor e unul foarte bun din toate punctele de vedere, iar dacă ne uităm la raportul dintre preț și calitate atunci vedem că e unul excelent.
Lipsa softului smart nu e o mare problemă deoarece puteți achiziționa un player cu Android precum MiniX NEO X8-H. Da, știu că playerul are cost similar cu al televizorului, dar există și modele mai ieftine fără sistem Android.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Mircea

    Adevarul e ca toate televizoarele sunt facute in Asia si nu stiu cu ce ar fi mai prejos acesta decat alte modele de la Samsung, Horizon sau Orion.

Lasă un comentariu