≡ Meniu

Star-Light 32DM2000, televizor de 81cm

Star-Light 32DM2000 e un televizor de 81cm (cu aproximație) care se adresează celora interesați în a vedea filme HD și posturi TV la calitate digitală. Din păcate nu e smart, dar vine de la un brand cu reputație. Multă lume nu cunoaște brandul și de aceea va avea reticențe în a cumpăra produsul, iar din această cauză trebuie să vă spun că acest brand e unul care aparține de eMAG și e comercializat la nivel internațional.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un televizor normal care poate fi utilizat în multiple scopuri. De exemplu puteți să-l conectați la un laptop pentru a vedea filme de pe el.
Din imaginea alăturată vă puteți face o părere despre cum arată acest model foarte subțire.

Star-Light 32DM2000, televizor de 81cm

Pe partea de specificații acest model se laudă cu ecranul de 81 centimetri care are rezoluție 1366×768 pixeli, cu existența a 3 porturi HDMI și cu un consum nu prea mare de curent.
Nu are soft smart, dar asta nu-i o problemă deoarece puteți conecta un player multimedia cu Android de aici.
Ca design putem spune că are un design ultra slim așa încât să nu deranjeze vizual și să ocupe cât mai puțin loc în cameră.
Datorită tunerului digital dublu acest televizor poate fi utilizat pentru a vedea posturi HD, dar numai dacă aveți și abonament compatibil.

Pro achiziția acestui produs ar fi costul de achiziție mic, că are o diagonală ok, unghiurile de vizibilitate foarte bune (178/178 grade) și fiabilitatea bună. Garanția standard e de 2 ani, dar poate fi mărită la maxim 3 ori 4 ani… pe bani puțini.
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție Full HD. Acest lucru poate fi trecut cu vederea deoarece de la o anumită distanță nu vedem diferența dintre HD și Full HD. 🙂

Deci, dacă te interesează un produs de calitate care să nu coste prea mult și să afișeze o imagine superioară calitativ atunci acest 32DM2000 ar fi recomandarea mea.
Mi-aș fi dorit să pun și un clip video pentru a vă arăta cum arată acest model, însă în momentul de față așa ceva nu e disponibil.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu