Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light 32DM2200, televizor HD Ready

Star-Light 32DM2200 e un televizor de 81 centimetri care are rezoluție HD și funcție de monitor. Imaginea e una foarte clară grație rezoluției și unghiurilor de vizibilitate 178/178 grade.
Se adresează celora care vor un aparat modern și care să consume puțin curent în timp ce afișează o imagine cât mai clar posibilă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are tuner digital dublu.
Din imaginea de alături se poate vedea că acest model e unul cu un design simplist și cu o ramă subțire așa încât să dea impresia de tablou.

Star-Light 32DM2200, televizor HD Ready

Pe partea de specificații acest model e unul care se laudă cu ecranul măricel de 32 inci, multitudinea de porturi și cu conectorii (3 HDMI-uri, un USB și slotul CI+).
Consumul de curent e unul mic, fiind vorba despre o putere consumată de 55W.
Modelul acesta e unul care poate fi utilizat pentru vizionarea de posturi TV la calitate digitală (HD), dar pentru acest lucru e nevoie să luați un card CI+ de la furnizorul dvs de cablu.
Pentru utilizarea pe post de monitor vă puteți folosi de de unul din porturile HDMI ori de portul D-Sub. În acest fel o să puteți viziona filme de pe laptop ori de pe calculator.
Se pot viziona diferite fișiere de pe harduri ori memorii externe (stick-uri USB) cu ajutorul playerului integrat pe USB.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, posibilitatea folosirii pe post de monitor, că are multe porturi și că are tuner digital.
Contra ar fi că nu are soft smart, dar acest minus poate fi corectat prin conectarea unui player multimedia.

Deci, dacă vrei un televizor cu diagonală mare pe care să-l poți folosi la emisiuni HD, filme și meciuri atunci acest model 32DM2200 ar fi recomandarea mea.
Alternative smart găsiți aici, dar puteți utiliza și un media player cu Android ori alt soft smart.
Brandul e unul românesc prezent pe piață de ceva timp și care se remarcă prin aparatură accesibilă ca preț și de calitate superioară.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu