Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light 32DM3000, model HD Ready de 80 centimetri

Star-Light 32DM3000 e un televizor de 80 centimetri cu rezoluție HD și tuner digital dublu. E modelul perfect pentru cei interesați de un aparat ieftin care să fie mai bun decât vechiul TV CRT sau LCD.
Brandul care-l comercializează și-a făcut un renume prin televizoarele cu fiabilitate bună pe care le comercializează de câțiva ani.

Modelul acest vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are integrat tuner digital pentru vizionarea posturilor TV la calitate HD.

Star-Light 32DM3000, model HD Ready de 80 centimetri

Pe partea de specificații acest model se laudă cu ecranul de 80 centimetri care are rezoluție 1366×768 pixeli, cu multitudinea de porturi și cu consumul redus de curent. Având un consum de 55W putem spune că e o alternativă foarte bună la vechiul TV cu tub catodic.
Are integrat player multimedia pe USB, cu acesta putând să vedeți diferite fișiere multimedia cum ar fi pozele.
Probabil că cel mai important lucru la acest TV ar fi tunerul HD, dar și panelul de calitate superioară. Adică e vorba despre unul cu unghiuri de vizibilitate caracteristice IPS, adică 178/178 grade.
Cei care vor vrea să vadă filme de pe calculator vor putea să le vadă cu ajutorul acestui TV deoarece are funcție monitor și în acest fel o să vedeți imaginile mai mari decât pe ecranul mic de 15,6 inci al unui monitor.

Pro achiziți modelului acesta ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, economia de curent pe care o vei face și imaginile foarte clare.
Contra ar fi că nu are soft smart. Dar, vă puteți folosi de un player cu Android.

Deci, dacă ești interesat de un televizor care să ofere niște imagini foarte clare și cu care să te poți uita la filme din diverse surse atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Pentru vizionarea posturilor HD nu e nevoie de un receptor deoarece vă ajunge cardul CI+ care se introduce în Slotul CI+. UN astfel de card trebuie să primiți de la furnizorul de cablu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu