Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light 32DM4000, televizor cu ecran mare la un preț mic

Televizorul Star-Light 32DM4000 nu e cea mai accesibilă variantă oferită de acest brand deoarece mai sunt și televizoarele cu ecran mic. Mulți producători nu mai oferă soluții accesibile pentru cei care au un buget mic sau nu sunt dispuși să dea prea mulți bani pe un televizor. Poate fi un bun monitor dacă nu vă interesează rezoluție FullHD ci vreți doar o diagonală mare pentru a viziona filme. Nefiind un model FullHD, nu văd de ce ați încerca să vizionați filme 1080p și așa sunt prea mari (ocupă mult spațiu pe hard). Arată destul de bine și se vede din poza de jos că are o ramă îngustă și piciorușe care-i oferă o bună stabilitate.

Nu cred că mai sunt producători care oferă televizoare cu design clasic, dar televizoarele mici de 20-30 inci nu pot să arate ca și cel de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light 32DM4000, televizor cu ecran mare la un preț mic

Cu fiecare generație, televizoarele devin tot mai performante și nu m-ar mira ca peste 1-2 ani televizoarele HD să nici nu mai existe. Adică vom vedea doar televizoare FullHD și 4K cu sistem de operare avansat. E interesant ca televizorul să fie unul Smart deoarece aveți posibilitatea să navigați pe web, să vizionați conținut media, acces la Netflix și altele. Din păcate nu orice brand oferă televizoare inteligente și partea software diferă de la un brand la altul. Cu siguranță, televizoarele cu sistem de operare sunt ceva mai scumpe dar și specificațiile tehnice sunt pe măsură.

Poate fi pus în sufragerie deoarece are difuzoare de 2*10 W și nu orice model ieftin are difuzoare atât de puternice.

Plusuri: sunet destul de puternic, imagine clară, design elegant, preț mic și ușor de folosit.
Minusuri: nu sunt.

Televizoarele mari de pe piață au caracteristici tehnice mai bune de aceea nici nu v-aș recomanda un model mai mic decât Star-Light 32DM4000, dar se putea și mai bine. Poate unii posesori și-ar fi dorit o imagine ceva mai detaliată, dar pe de altă parte veți beneficia de un sunet destul de puternic și o imagine destul de plăcută (unghiuri largi de vizibilitate, culori vii, răspuns decent).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu