≡ Meniu

Star-Light 40DM1000, model Full HD cu 3 HDMI-uri

Un alt televizor marca Starlight e acest Star-Light 40DM1000, iar față de 32DM1000 se laudă cu o diagonală de 100cm (e numai bun pentru amplasat într-o cameră mare) și cu un tuner digital.
Un aparat precum acesta se adresează celora care vor un model care să arate bine și să înlocuiască televizorul vechi care mami mult ca sigur că e un CRT (model cu tub catodic).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un televizor care arată bine (lucru vizibil din poza de alături) și care are un design slim.

Star-Light 40DM1000, model Full HD cu 3 HDMI-uri

Specificații care te-ar interesa la acest model ar fi ecranul de 40 inci, rezoluția 1920×1080 pixeli, unghiurile de vizibilitate ok (176/176 grade) și că are un timp de răspuns de 6,5 milisecunde (nu prea ok pentru jocuri).
Porturile importante sunt HDMI (trei la număr), D-Sub și un USB. USB-ul acestui televizor e pentru conectarea unui hard extern la playerul integrat, player care e decent.

Plusurile modelului acesta ar fi aspectul plăcut, că nu costă prea mult, că vine cu o fiabilitate bună (are o garanție standard de 2 ani extensibilă la mai mult; eu a; recomanda ca pe banii de garanție să vă luați altceva și să nu-i faceți extensie de garanție deoarece o să vă țină mult și bine), multe porturi (având multe HDMI o să poți conecta diferite aparate la el) și că nu consumă mult curent.
Minusuri ar fi că nu are soft smart, mai exact Android, dar puteți lua un player cu sistem de operare avansat.

Deci, dacă te interesează un televizor cu o diagonală mai mare atunci îți recomand acest model. Nu vine cu suport 3D ori cu un player avansat, dar vine cu o imagine de calitate în filme și emisiuni la calitate HD.
Tunerul digital e unul dublu, însă în România nu o să vă folosiți de partea DVB T deoarece la noi în țară nu avem televiziune digitală terestră.
Chiar dacă e un TV foarte bun eu nu pot să-i dau mai mult de 4 stele deoarece îi lipsesc niște lucruri evidente care nu trebuiască să-i lipsească niciunui televizor al anului 2015: suport 4K, că nu e 3D și că nu are sistem Android.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu