Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light 40DM2000, televizor FullHD cu ecran de 102 cm

Star-Light 40DM2000 e cel mai mare din serie și pare a fi alegerea cea mai bună datorită ecranului. Un ecran mare e bine-venit dacă e vorba de o cameră mare cum e sufrageria. Arată destul de bine și chiar nu aș vedea de ce ați alege un alt brand. Cu siguranță, unele televizoare mari oferă și funcții Smart dar e de evitat cele fără sistem de operare. Alegeți cele cu sistem de operare deoarece oferă o interfață mai avansată și prietenoasă, bineînțeles, dacă vă doriți un astfel de televizor.

Alternativele sunt destul de multe dacă luăm în calcul toți producătorii și poate că nu vă doriți neapărat un televizor de 40 de inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light 40DM2000, televizor FullHD cu ecran de 102 cm

Acest televizor poate fi folosit ca un monitor deoarece are porturile necesare pentru a fi conectat la un desktop PC, consolă sau monitor. Sincer, orice televizor poate fi folosit în acest sens însă eu prefer cele FullHD datorită calității video. Sistemul audio e suficient de puternic pentru un așa model și nu cred că e nevoie de boxe suplimentare.

Specificațiile tehnice sunt următoarele: ecran de 102 cm, rezoluție 1080p, luminozitate de 260 cd/mp, timp de răspuns de 8.5 ms, unghiuri de vizibilitate de 178 grade. Porturile sale sunt următoarele: slot CI+, VGA, USB 2.0, HDMI-uri, port pentru căști, component. Caracteristicile speciale sunt cele care le puteți vedea și la alte modele: EPG, Sleep Timer și Teletext. Chiar și conținutul pachetului e cel standard și nu are rost să-l mai menționez. Prețurile sunt destul de corecte pentru multe televizoare de pe piață, însă un televizor de 102 cm de la Samsung, de exemplu, poate costă cu 50% mai mult (are câteva tehnologii de imagine și sunet în plus).

Plusuri: destule porturi HDMI, player multimedia integrat, preț atractiv, imagine FullHD și sunet de 16W.
Minusuri: nu sunt.

Star-Light 40DM2000 pare a fi cea mai bună soluție pentru cei care vor calitate superioară la un preț redus și nu orice brand oferă astfel de modele. dacă vi se pare prea scump, atunci alegeți unul cu ecran mai mic și care dace parte din aceeași serie DM2000.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu