Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light 40DM3000, televizor 1080p la un preț mic

Dacă un televizor cu diagonală de peste 102 cm vi se pare cam scump, atunci Star-Light 40DM3000 e un televizor interesant. Sunt câteva televizoare din alte serii care arată la fel de bine și care oferă un ecran și mai bun (de 40+ inci). Până la urmă veți alege un televizor ieftin nu pentru că v-ați putea permite unul scump, ci poate că nu sunteți dispuși să dați prea mult pe un televizor. Playerul multimedia integrat e suficient de bun dar funcțiile și suportul media diferă de la un brand la altul.

Nu veți schimba prea des televizorul (probabil o dată la doi ani), de aceea cred că merită să faceți o alegere bună și cu un ecran pe măsură. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light 40DM3000, televizor 1080p la un preț mic

E vorba de cea mai recentă generație de televizoare de aceea și designul e mai plăcut și tinde spre cel al televizoarelor premium de pe piață. Sistemul audio e satisfăcător iar dacă veți alege un televizor cu sistem audio inferior, vă recomand un soundbar. Acel periferic nu e chiar accesibil dar se observă diferența. la capitolul imagine nu pot să-i reproșez nimic: unghiuri de vizibilitate de 178 grade, imagine 1080p, luminozitate de 250 cd/m², contrast dinamic bun… motiv pentru care poate fi folosit ca un monitor.

Principalele porturi sunt HDMIurile și USBul 2.0 care ține de acel player integrat. Unele televizoare oferă o funcție de redare media, iar altele doar de înregistrare. Putea fi mai performant dar în acest preț chiar nu văd un model cu un ecran similar și care să fie mai bun. Cu alte cuvinte, raportul dotări/preț e foarte bun în acest caz. Ocupă destul de puțin spațiu datorită designului dar tot e nevoie de o comodă mare pentru a-l instala.

Plusuri: ecran mare cu imagine 1080p, sunet puternic, porturi suficiente, preț competitiv altele.
Minusuri: nu prea sunt la un așa preț.

Star-Light 40DM3000 putea fi mai bun decât multe alte televizoare de la branduri cunoscute, motiv pentru care nu văd de ce nu l-ați alege pe acesta. Chiar dacă nu e un brand prea popular, vi se oferă o garanție decentă și posibilitatea extinderii sale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu