Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light 40DM4000, TV de 102 cm cu player multimedia

Star-Light 40DM4000 e un televizor de 40 inci cu rezoluție Full HD și tuner digital dublu adresat celora interesați de un aparat simplu de utilizat și cu imagine clară.
Nu are soft smart, dar în schimb are player multimedia așa încât să poți vedea diferite fișiere media (filme, muzică sau poze).

Modelul 40DM4000 de la Star-Light are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are o diagonală suficient de mare pentru ca dvs. să puteți vedea filme la calitate maximă.

Star-Light 40DM4000, TV de 102 cm cu player multimedia

Brandul care comercializează acest produs e unul românesc și e pe piață de ceva timp, mai exact de vreo 2-3 ani.
Cei mai mulți se vor îndrepta înspre acest model deoarece are tuner HD așa încât dvs să puteți vedea posturi TV la calitate maximă. Însă pentru acest lucru s-ar putea să aveți nevoie și de un card CI+ care se pune în slotul corespunzător.
Poate fi utilizat pe post de monitor, iar pentru conectarea la un PC (că e vorba de laptop sau desktop) va trebui să vă folosiți de HDMI ori D-Sub.
Ecranul e unul incredibil întrucât panelul furnizează unghiuri de vizualizare foarte bune de 178/178 grade și rezoluția e 1920×1080 pixeli.

Pro și contra

Pentru achiziția acestui TV ar diagonala mare, că are panel de calitate, multitudinea de porturi, tunerul HD și fiabilitatea bună (garanția standard e de 2 ani).
Singurul minus ar fi că nu are soft inteligent de genul Android sau Opera TV. Acest lucru ar fi fost util pentru vizionarea filmelor de pe Netflix ori pentru intrarea pe net.

Concluzie

Deci, dacă vrei un televizor ușor de utilizat și care să poată fi utilizat pentru filme HD ori Blu-ray atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Dacă vreți să faceți trecerea de la vechiul CRT (televizor cu tub catodic) la un model nou LED atunci acesta ar fi mai mult decât potrivit. Avantajele ar fi consumul redus de curent, o imagine mai clară și că ocupă mai puțin loc (e foarte subțire).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu