≡ Meniu

Star-Light 42DM2000, televizor cu diagonală de 107 centimetri

Star-Light 42DM2000 este un televizor al anului 2015 care poate fi utilizat pe post de monitor și are integrat tuner dublu. Datorită rezoluției foarte bune aveți posibilitatea de a viziona filme Blu-ray, iar pentru a vedea posturi TV calitate HD aveți slot CI+.
Televizorul acesta se adresează celora interesați de un aparat la care să vadă divertisment de pe memorii externe ori de la cablu.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat TV foarte avansat din toate punctele de vedere. Alături am pus și o poză pentru a vă face o opinie despre cum arată acest produs.

Star-Light 42DM2000, televizor cu diagonală de 107 centimetri

Ecranul său e unul de 107 centimetri (transformare aproximativă din 42 inci), iar datorită rezoluției 1920×1080 pixeli vei putea vedea filme fără vreo pierdere de detaliu.
Porturile sunt multe, având un USB, trei HDMI-uri și slot CI+. Nu are porturi de rețea, dar lipsa acestora poate fi compensată prin faptul că i se poate pune un player multimedia extern care să aibă aceste porturi și sistem Android.

Există mai multe motive pentru care cineva ar achiziționa acest TV, iar printre acestea se numără rezoluția bună, panelul de calitate, multitudinea de porturi, tunerul digital și costul de achiziție mic. Rezoluția 1920×1080 pixeli e numai bună pentru vizionarea filmelor Blu-ray ori a posturilor TV la calitate HD.
Panelul e unul IPS cu unghiuri de vizibilitate 178/178 grade, iar din această cauză vei vedea filmele foarte bine din orice unghi te-ai uita la televizor. Că are 3 porturi HDMI nu cred că vi se pare mare lucru, dar în acest fel o să puteți conecta la TV un sistem audio, un player multimedia și player Blu-ray.
Contra achiziției ar fi faptul că nu are sistem Android și că nu are rezoluție 4K.

Deci, dacă te interesează un televizor care să arate bine, să nu coste mult și să aibă un consum mic de curent atunci acest Star-Light ar fi recomandarea mea.
Probabil că aveți reticențe întrucât nu cunoașteți brandul și de aceea trebuie să vă spun că acesta e unul românesc care vinde sub nume propriu produse făcute de alții. Produsele sunt unele de calitate superioară testate în laboratoare speciale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu