≡ Meniu

Star-Light 42DM5500, model FHD de 107 cm

Televizorul Star-Light 42DM5500 e unul de 107 centimetri care se adresează persoanelor interesate de un aparat cu ecran bun și tuner digital.
E numai bun pentru cei interesați în a înlocui vechiul CRT sau LCD cu un televizor LED. Știu că pe vremuri erau la modă plasmele, însă acelea consumă foarte mult curent comparativ cu un LED.

Modelul 42DM5500 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care poate fi utilizat la vizionarea de posturi TV la calitate digitală.

Star-Light 42DM5500, model FHD de 107 cm

Specificații

Pe partea de caracteristici acest model e unul care se evidențiază cu diagonala de 107 cm, unghiurile de vizibilitate 176/176 grade și rezoluția 1920×1080 pixeli (Full HD).
Tunerul integrat e unul digital DVB-C/T, dar partea T nu cred că o să o folosiți întrucât în România nu avem așa ceva. La noi pentru a vedea posturi digitale trebuie să plătești pe când în alte țări (cele vestice) e gratis.
La capitolul porturi vine cu 3 HDMI-uri și cu un USB. HDMI e util pentru conectarea unui laptop ori a unei camere (poate fi utiizat și pe post de monitor), iar USB-ul e pentru a vedea filme de pe un stick USB (ori HDD).

Pro achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că nu costă mult, imaginea de calitate și consumul mic de curent (80W).
Contra e că nu e smart (nu are browser sau aplicații gen Netflix), dar se poate conecta un player extern.

Concluzie

Deci, dacă vrei un aparat care să arate bine și care să fie economic din punct de vedere al consumului de curent atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Cred că ar trebui să spun câteva cuvinte și despre brandul Star-Light. Acesta e un brand românesc prezent pe piață de câțiva ani și se recomandă prin aparatura electronică de calitate.
Ca o alternativă aș recomanda modelul 50DM5500 care vine tot din seria DM5500, dar are o diagonală de 127. Evident că se adresează celora care au o cameră de zi mai mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu