≡ Meniu

Star-Light 46DM8000, televizor Non-Smart de 117 cm

Star-Light 46DM8000 e cel mai mare model de la acest brand iar dacă vreți unul ceva mai mic, atunci alegeți unul de 80/101 cm. Nu e mult mai mare decât restul însă comparativ cu unul de 32 de inci, se poate observa ușor acea diferență.

Nu e un televizor scump și îl compar cu alte televizoare similare. Totuși, majoritatea televizoarelor mari sunt și scumpe deoarece sunt de tip Smart sau au tehnologie 3D. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light 46DM8000, televizor Non-Smart de 117 cm

E un LED care a fost lansat anul acesta și care poate fi suficient de bun pentru orice. Dacă vă interesează parte multimedia, atunci îl puteți conecta la un media player extern, la o consolă sau chiar și la PC. Cu cele 3 HDMI-uri puteți conecta mai multe la acesta, însă le puteți folosi separat.

Pe partea de sunet are difuzoare de 10 W fiecare care oferă o sonorizare decentă. Imaginea e decentă cu o rezoluție de tip 1080p, contrast dinamic generos, luminozitate mare, aspect lat de 16 pe 9, unghiuri de vizibilitate de 178 grade etc. E nevoie de astfel de specificații cât timp îl veți folosi de la o distanță medie-mare. Tunerul TV e unul de tip DVB-T/C deci poate reda chiar și posturi HD.

Ca și porturi are: intrare PC, USB 2.0, Scart, trei HDMIuri, slot CI+ și altele. Acestea sunt dotările sale și poate le cunoașteți de la alte televizoare. Nu are multe caracteristici speciale deoarece nu e un televizor cu funcții Smart: design Ultra-slim, PVR via USB (player integrat dar are nevoie de un mediu de stocare extern), EPG, Sleep Timer și Teletext. Multe dintre acestea le știți de la alte televizoare și sunt necesare cât timp nu-l veți folosi pentru vizionat filme.

Plusuri: ecran mare pentru un așa preț, suficiente HDMIuri, unghiuri de vizibilitate bune și design elegant.
Minusuri: nu prea sunt deoarece e ieftin.

Star-Light 46DM8000 e alegere perfectă pentru cei care vor un televizor mare dar nu și cu funcții Smart. Poate fi alternativa perfectă la un monitor deoarece e mult mai mare și deci poate fi pus într-o sufragerie sau chiar într-un dormitor. Dacă pe viitor vă doriți mai multă funcționalitate, atunci optați pentru un media player Smart cu Android sau alt tip de software.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu