Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light 48DM4000, televizor 1080p cu player multimedia integrat

Televizorul Star-Light 48DM4000 e unul dintre cele mai populare televizoare ieftine datorită specificațiile tehnice oferite. majoritatea producătorilor cunoscuți se concentrează mai mult pe variante scumpe cu funcții Smart cu tehnologii numeroase, astfel că variantele simple sunt oferite de alte branduri. Eu cred că ar trebuie să profitați de această promoție pentru că arată chiar bine acest model, de aceea am și pus poza de mai jos. Pot spune că e un model premium oferit de acest brand și care nu costă foarte mult. Un model mult mai ieftin e cel de 81 cm dar majoritatea sunt HD.

Nu aș alege un televizor mai mic dacă aveți o cameră spațioasă și nu vă place să puneți mult mobilier în ea, astfel, televizorul iasă ușor în evidență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Star-Light 48DM4000, televizor 1080p cu player multimedia integrat

Sistemul audio al acestui model e suficient de puternic pentru diagonala sa. Caracteristicile tehnice de imagine sunt destul de avansate și e loc de mai bine. Unghiurile de vizibilitate sunt maxime astfel că imagine e clară din orice unghi l-ați privi. Mai sunt și alte serii dar aceasta mi se părut cea mai reușită pentru cât costă. Din câte am văzut, acest producător nu oferă televizoare foarte scumpe ci pentru cei cu un buget mic spre modest.

La capitolul conectivitate mai toate televizoarele noi stau destul de bine, chiar și cele Smart, adică veți avea destule porturi HDMI și chiar USB 2.0 pentru a conecta un stick USB sau un hard disc extern. Puteți reda fișiere media de pe acest player integrat dar nu suportă prea multe formate, de aceea puteți lua un cablu HDMI pentru a putea conecta laptopul sau desktopul vostru la acest televizor.

Plusuri: player multimedia decent, imagine generoasă la un preț redus, sunet puternic, arată foarte bine.
Minusuri: nimic.

Nu sunt mulți producători care oferă televizoare precum Star-Light 48DM4000 la un preț atractiv. De aceea, acest model a devenit destul de popular și nu cred că se va ieftini și mai mult. Dacă vă doriți un televizor pe care să vizionați filme, să jucați jocuri sau să vedeți meciul preferat, clar, e nevoie de un televizor pe măsură și nu unul mic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu